Aca Lukas nam je otkrio kakav mu je plan u Dinamu iz Vranja: Ovo je prva stvar koju će uraditi kao potpredsednik kluba!

Popularni pevač za Telegraf opisao da mu je prioritet da smiri prvog čoveka i trenera kluba Dragana Antića Recka, kao i da je spreman da pomogne na sve moguće načine

  • 9

Vest da je popularni pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod umetničkim imenom Aca Lukas, postao potpredsednik fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, naterala nas je da pozovemo nopečenog funkcionera Vranjanaca i da ga pitamo o prvim utiscima, planovima i prvom potezu koji planira da uradi kao drugi čovek kluba.

- Tačno je, dogovorili smo se da budem potpredsednik kluba. Glavni plan i cilj nam je da ostanemo u ligi. Ovo sam najviše prihvatio da pomognem mom prijatelju Antiću. Pomoći ću na sve moguće načine. Ja mnogo volim fudbal, razumem se i mislim da mogu da budem od pomoći.

Prvi čovek Dinama, ujedno i trener kluba, Dragan Antić Recko, kaženjen je pre nešto više od mesec dana na 15 meseci suspenzije zbog burnih medijskih istupa, pre svega tokom sukoba sa Novicom Tončevim, prvim čovekom Radnika iz Surdulice, a Aca Lukas ističe da će mu prvi prioritet kao potpredsednika kluba biti da smiri svog prijatelja Antićaa

- Prva stvar koju ću uraditi kao potpredsednik kluba jeste da smirim Recka. On je vrhunski trener, ima velike intelektualne kapacitete da pomogne klubu, ali nekada reaguje impulsivno i mora da nauči da bude smiren i da nekada ne odreaguje tako burno, kolika god da mu se nepravda čini - rekao je Lukas, koji smatra da je potrebno pojačati ekipu.

Dragan Antić Recko biće van fudbala još 14 meseci; Foto: MN Press

- Trebalo bi pojačati ekipu, uhvatio me Recko malo na prepad, ne znam još kakva je situacija dole, ali tu sam da pomognem na sve moguće načine - rekao je Aca Lukas.

Pitali smo ga da li je spreman da izdvoji i svoj novac da finansijski pomogne klubu?

- Rekao sam već, na sve moguće načine. U planu je i koncert u Vranju kako bi se finansijski pomoglo klubu, i to će se verovatno i dogoditi - zaključio je Aca Lukas za Telegraf.

Dinamo iz Vranja je posle završene polusezone na začelju Superlige sa 10 osvojenih bodova posle 21 odigranih kola. Do početka plej-ofa imaju još 9 utakmica, na kojima će pokušati da poboljšaju svoj bodovni saldo pre podele bodova u plej-autu.

Vranjanci će u prvom prolećnom kolu dočekati Spartak iz Subotice 16. februara 2019. godine.

VIDEO: Pogledajte kako su izgledali stadion i atmosfera u Vranju, kada je Zvezda gostovala u ovom gradu u Kup utakmici tokom jeseni

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaplar Janjićije

    20. decembar 2018 | 14:54

    Ove godine opstanak dogodine liga uefa za pet godina liga sampiona u Vranju!

  • DLZ

    20. decembar 2018 | 15:22

    Jel ovo skrivena kamera..Pa ovaj pevac ne zna ni osnovna pravila fudbala.

  • НЦЗ 1986

    20. decembar 2018 | 15:25

    Ахахахах друга лига оле!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA