≫ 

Milunović konačno potpisao za Zvezdu i otkrio zašto ranije zaigrao na Marakani (VIDEO)

Visoki štoper je posle nekoliko neuspešnih pregovora kuspeo da dogovori saradnju sa crveno-belima

  • 9

Dosadašnji fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović predstavljen je danas kao prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde i poručio da je konačno zadovoljan što je stigao na "Marakanu" nakon godinu dana pregovora sa sadašnjom upravom kluba.

Milunović je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa prvakom Srbije u koji dolazi kao slobodan igrač.

- Zvezda je veliki klub, čast mi je što sam ovde. Velika je odgovornost da nastavimo putem kojim ide Crvena zvezda u poslednje dve godine. Nadam se da ćemo biti uspešno i da ću opravdati veliko poverenje uprave i trenera - rekao je Milunović na stadionu "Rajko Mitić", pre nego što je zadužio dres sa brojem 25.

Milunović u dresu BAte Borisova u duelu sa Boaćijem; Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Milunović, koji za reprezentaciju Srbije ima tri utakmice i jedan gol, kaže da je bio blizu Zvezde i dok je bio član lučanske Mladosti.

- Nisam brojao koliko puta sam bio blizu Zvezde, ali je ovo treći prelazi rok da pričam sa sadašnjom upravom. Čak sam tri ili četiri puta bio na stadionu "Rajko Mitić" da pregovaram sa Draganom Džajićem dok je vodio klub. Najbitnije je da sam konačno tu i da sam prezadovoljan.

Milunović se prisetio kada je igrao sa BATE-om protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope prošle godine.

- Prvo pitanje u Belorusiji bilo mi je povodom navijača, čitali su saigrači preko interneta o atmosferi. Ako se sećate imali smo preveliki respekt, bili smo bez lopte prvih 15 minuta. Mnogo je važna publika, a o navijačima Zvezde ne treba trošiti reči, uvek su 12. igrač - rekao je visoki štoper dodajući da bi voleo da mu se u Zvezdi iz BATE-a pridruži Mirko Ivanić.

Sportski direktor Mitar Mrkela izrazio je zadovoljstvo dolaskom Milunovića.

- Milunović je dugo bio naša želja, odličan je igrač. Verujem da će našu jaku odbranu učiniti još jačom. Obezbediće stabilnost na duži period našem timu - poručio je Mrkela i još jednom potvrdio da Ivanić na meti za transfer, ali da posao završi od više faktora.

Da podsetimo, Milunović je prvo pojačanje crveno-belih u zimskom prelaznom rokun, dok su nove ugovore potpisali Milan Pavkov, kao i Filip Stojković.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pop

    20. decembar 2018 | 14:20

    Bravo Terzo majstore!!!

  • фк цз

    20. decembar 2018 | 15:29

    Е нека си ти Милуне дошао...добро си урадио...сад ће ти се придружити и млађани Јирка...можда још један или два квалитетна играча и седам осам да се удоми негде и то би било то....у сваком случају звездаши могу да буду безбрижни што се тиче титуле па и групне фазе у еуропским такмичењима...то треба да буде нормална појава а не некакво изненађење или чудо кад је звезда у питању...

  • KV

    20. decembar 2018 | 14:23

    Odličan igrač!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA