≫ 

Partizanov vezista tvrdi: Verujte, 50 odsto utakmica nismo pobedili zbog toga što smo igrali na lošim terenima!

Crno-beli su posle 12. kola upisali samo 12 pobeda

  • 37

Iz Partizana je sumorna jesen u to nema sumnje! Crno-beli zaostaju čak 15 bodova u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu, a polusezonu su posle dužeg vremena završili na trećem mestu.

Vicešampion Srbije nije često gubio utakmice. Tačnije, samo jednom je poražen posle 21. kola, ali na svom kontu ima čak osam nerešenih utakmica.

Vezista Partizana Danilo Pantić, inače jedan od retkih ih Humske koji su zaslužili prelaznu ocenu, smatra da je ''glavni krivac'' za to loš teren.

Pantić na meču protiv Čukaričkog Foto: MN Press

- Verujte, 50 odsto naših jesenjih neuspeha poslednica je igranja po lošim terenima. Najviše me bole remiji u gostima, gde su igrališta bila katastrofalna, Šta mislite,d a je lako da negujemo naš stil igre na takvim podlogama, često sa blatom do kolena, pogotovo protiv rivala koji je orijentisan na defanzivu. kad se samo setim: Lučani, Banjica... - rekao je Pantić za Sportski žurnal.

Inače, Partizan je od devet neuspeha, odnosno utakmica na kojima nije pobedio, pet puta ''kiksnuo'' u gostima, dok je četiri remija upisao na svom terenu.

>>> Novo iskušenje za Liverpul - ovog puta gostuje Vulverhemptonu koji igra odlično ove sezone. Kvota na lidera Premijer lige je 1,60, a ako mislite da će Klopov tim kiksnuti, dupla šansa 1X plaća 2,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    21. decembar 2018 | 10:13

    Sram vas bilo... Ili Sram te bre bilo... A po kakvim terenima zvezda igra

  • Др

    21. decembar 2018 | 10:13

    Направите списак и тражите поново одигравање! Па јел' знају они ,ко сте ви бре?!Балетани из народног позоришта!!!

  • Zilot

    21. decembar 2018 | 09:45

    Pa i drugi su igrali na tim tetenima pa nisu kukali.džabe krivite loš teren igrali ste i na vašem terenu pa niste ništa pokazali.nabedjeni fudbalerčići problem je u vama zato što ste umislili da ste neka klasa i zvezde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA