≫ 

Arsenal slavio protiv Barnlija: Obamejang dao dva gola, Lakazet se bunio zbog izmene (VIDEO)

Tobdžije prekinule niz od dva uzastopna poraza

  • 0

Fudbaleri Arsenala slavili su u 18. kolu Premijer lige protiv Barnlija sa 3:1 i tako prekinuli niz od dva poraza. Najzaslužniji za trijumf bio je Pjer Emerik Obamejang, koji je postigao dva gola.

Prvi je dao u 14. minutu posle dobre asistencije Seada Kolašinca, a drugi na startu drugog poluvremena, kada ga je proigrao Lakazet, a on zakucao loptu pod prečku Džoa Harta.

Barnli je stavio na muke navijače Arsenala u 63. minutu, kada je Ešli Barns iskoristio gužvu u kazenom prostoru posle jednog prekida. Leno je bio nemoćan i na semaforu je rezultat bio 2:1.

Drhtali su navijači Arsenala, koji su već počeli da se bune protiv Unaija Emerija posle dva vezana poraza, ali je na kraju tim sa Emirejtsa postigao još jedan gol preko Aleksa Ivobija i postavio konačnih 3:1.

Ivobi je u igru ušao umesto Lakazeta, koji je pokazao nezadovoljstvo zbog izmene. Širio je ruke i imao ljutit izraz lica na klupi, što su primetili enmgleski mediji.

Prethodno je Liverpul u prvoj utakmici 18. kola Premijer lige pobedio Vulverhemtpon sa 2:0 i obezbedio prvo mesto pred Božić.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

VIDEO: Sazidali su zid od cigala na svojoj gol liniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA