Partizan dobio žestoku konkurenciju za Ivana Obradovića!

Velikan iz Liježa takođe upisao srpskog internacionalca kao jedno od rešenja u zimskom prelaznom roku

  • 5

Još pre dva meseca Partizan je označio Ivana Obradovića kao jedan od prioriteta u zimskom prelaznom roku, pa su shodno tome i načinjeni neki koraci ne bi li se povremeni reprezentativac Srbije ove zime vratio u Humsku.

Ali kako se bliži prelazni rok, tako i crno-beli dobijaju sve veću konkurenciju u želji da angažuju levog beka i to konkurente koji nisu nimalo naivni. Telegraf saznaje da je interesovanje za Obradovića nedavno pokazao i jedan od takmaca Anderlehta u Župiter ligi – Standard iz Liježa, što će u velikoj meri otežati posao čelnicima kluba.

U razgovoru za Telegraf još početkom novembra Obradović je potvrdio da je razgovarao sa ljudima iz Partizana, koji su sve vreme i u kontaktu sa igračem, ali i sa Anderlehtom. Priznao je tada takođe da postoje i neke druge opcije, sem povratka u Humsku, a najviše se pominjalo intersovanje klubova iz Turske.

Obradović u duelu sa Ibrahimovićem Foto: AP/Tanjug

Ipak, pre nekoliko dana u priču se uključio iz četvrtoplasirani tim belgijskog šampionata Standard, koji takođe traži levog beka, a jedno od potencijalnih rešenja i naš internacionalac Obradović, kome za šest meseci ističe ugovor sa Anderlehtom.

Kao i Partizanu, ta činjenica pogoduje i Standardu, s tom razlikom da klub iz Liježa verovatno može da plati određeno obešztećenje za fudblera, dok se crno-beli nemaju tu mogućnost i nadaju da će fudbalera dobiti sa “čistim papirima”. To se verovatno odnosi i na zaradu Obradovića.

Otuda Partizanu ostaje da se nada da će Standard možda odabrati neko dugo rešenje, te da će se Obradović birajući novu sredinu posle rastanka sa Anderlehtom, gde je već nekoliko meseci na “ledu”, odabrati srcem, a ne novčanikom.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    23. decembar 2018 | 19:11

    Vratiti djuku !! Covek nije nista kriv !!!!

  • Roki

    23. decembar 2018 | 17:28

    Ahhahahajaj....tooo ivice skupljaj ekipu za splavove. Ne moze lola sam da podnese taj teret,treba mu drustvo

  • NADA

    23. decembar 2018 | 17:09

    Umire pslednja,samo se vi nadajte!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA