≫ 

Fudbaler Rivera pred 60.000 navijača poveo vređanje Boke i izazvao ludnicu: Monumental je podrhtavao od "minuta ćutanja" (VIDEO)

Enco Perez nije odoleo, i u mikrofon je tokom davanja izjave zapevao protiv najvećeg rivala

  • 0

Fudbaleri River Plejta na krcatom stadionu Monumental, uz ovacije i vatromet, proslavili su titulu prvaka Južne Amerike i pobedu nad ljutim rivalom Bokom Juniors.

Doček nije mogao da im se upriliči posle osvajanja Kopa Libertadores 9. decembra na Santjago Bernabeu, pošto su odmah po potom otišli u Ujedinjene Arapske Emirate na Svetsko klupsko prvenstvo.

Spektakularan doček za igrače Rivera na Monumentalu; Foto: AP/Tanjug

Preko 60.000 gledalaca došlo je da pozdravi svoje heroje; Foto: AP/Tanjug

Tamo su razočarali i ispali u polufinalu od Al Aina, a zatim zauzeli treće mesto, ali to nije sprečilo navijače da na krcatom Monumentalu prirede spektakularan doček svojim miljenicima.

Na ovom kultnom stadionu bilo je 60.000 ljudi, a igrači su izlazili jedan po jedan, zajedno sa trenerom Marselom Galjardom, i obraćali su se putem razglasa.

U slavlju je preterao vezista Enco Perez koji je preko razglasa pevao "minut ćutanja za Boku jer je umrla" i "zapalio" Monumental.

Fudbaleri Rivera, nakon 2:2 na Bombonjeri, pobedili su Boku posle produžetaka 3:1 u revanšu u Madridu i ostvarili najveći trijumf u istoriji čuvenog Superklasika. Podsetimo i da zbog velikih nereda i napada navijača Rivera na autobus Boke Juniors, revanš nije odigran na Monumentalu, već nekoliko dana kasnije u Madridu.

Pogledajte i kako je izgledalo čitavo slavlje i doček fudbalera Rivera:

Pogledajte kako izgleda kad se fudbal pretvori u rat zbog Rivera i Boke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA