Živković napustio Marakanu, omladinci Zvezde dobili novog trenera!

Crveno-bele je u smiraj 2018. preuzeo Nikola Puača

  • 3

Bratislav Živković više nije trener omladinaca Crvene zvezde!

Ovu vest crveno-beli su objavili na svom zvaničnom sajtu, uz podsećanje da je ekipu preuzeo Nikola Puača.

- Živković je preuzeo omladinski tim u teškom trenutku. Vodio ga je veoma uspešno, igranje u Ligi šampiona sa godinu dana mlađih igračima je bilo posebno iskustvo i momci su mnogo naučili od njega. Dobio je ponudu koju je bilo teško odbiti i karijeru će nastaviti u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija. Omladinsku selekciju će nastaviti da vodi Nikola Puača - rekao je glavni trener Omladinske škole Nikola Jelić.

Živković je preuzeo, na početku sezone, talentovanu generaciju rođenu 2001. godine. Crveno-beli omladinci su u vrhu tabele domaćeg prvenstva posle jesenje polusezone, na bod do prvog mesta, a u Ligi šampiona su stekli dragoceno iskustvo.

S druge strane, Puača je bio u Živkovićevom stručnom štabu i sjajno poznaje igrače koji čine omladinsku selekciju, jer ih vodi dugi niz godina. Prošle sezone je sa momcima 2001. godišta bio šampion Srbije u kadetskom uzrastu uz odlične rezultate i na međunarodnim turnirima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA