≫ 

Bleki Milenković donosi Partizanu milione: Počela druga runda pregovora za transfer Srbina u Junajted!

Štoper Orlova mogao bi zaista da nasledi Nemanju Vidića na Old Trafordu

  • 15

Engleski velikan Mančester Junajted, i po odlasku menadžera Žozea Murinja, zainteresovan je za transfer srpskog fudbalera iz Fiorentine Nikole Milenkovića.

Kako piše italijanski list Republika, klub sa Old Traforda započeo je novu rundu pregovora sa zastupnicima Milenkovića kako bi već u januaru popunio goruće pitanje u odbrani.

Bez obzira na dolazak Olea Gunara Soskjera umesto Murinja, koji ga je uživo gledao u Podgorici u meču Crne Gore i Srbije u Ligi nacija, Mančester junajted i dalje želi snažnog defanzivca sa ulogama štopera i desnog beka.

Fiorentina neće lako da se odrekne 21-godišnjeg Milenkovića, posebno zbog čvrstog ugovora do 2022, ali bi ponuda od 50 miliona evra bila adekvatna za transfer. To je nedavno poručio i generalni direktor Viole, Pantaleo Korvino, koji smatra da neće ni da čuju za cenu ispod 50 miliona evra.

Milenković je od leta prošle godine član Fiorentine, nakon prelaska iz Partizana za 5,1 milion evra.

Crno-beli tada nisu u transferu sačuvali i određeni procenat od sledeće prodaje, već je Milenković postao u vlasništvu Fiorentine 100 odsto.

Foto: Guliver/Gabriele Maltinti

Ali, Partizanu sleduje 5 % od "Doprinosa solidarnosti", jer je fudbaler kompletno školovanje proveo u crno-belima.

Ukoliko bi ga Junajted kupio za 50.000.000 evra, Partizanu bi u tom slučaju stigla finansijska injekcija od 2.500.000 evra, što bi moglo da zakrpi brojne finansijske rupe i probleme u Humskoj.

Milenković bi tako mogao da bude pravi naslednik Nemanje Vidića, koji je upravo pre 13 godina u ovo vreme bio najbolji božićni poklon za Crvene đavole.

Milenković nije krio da mu je upravo Vidić idol, a sada bi mogao da postane njegov pravi naslednik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. decembar 2018 | 12:57

    Ако добију те паре, ваљда ће средити лавор, да не смета њиховим "мајсторима" терен кад играју са Мачвом. Мсм, ако остану, ако не иступе из лиге.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. decembar 2018 | 12:38

    Ма какви. Један је Немања Видић.

  • Goran

    26. decembar 2018 | 16:03

    Prevazići ćeš Vidića...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA