≫ 

Hoće li Zvezda ostati bez štopera? Pojavilo se ime kluba koji nudi 3 miliona evra za Degeneka!

Sjajni štoper je iza sebe imao polusezonu iz snova

  • 17

Uprava Crvene zvezde će biti na velikom iskušenju u ovom zimskom prelaznom roku što se tiče prodaje igrača!

Sjajne partije tokom leta i jeseni, ulazak u Ligu šampiona i dominacija u Srbiji skrenuli su pažnju na mnoge fudbalere najtrofejnijeg srpskog kluba.

Među njima je i defanzivac Miloš Degenek koji je interesantan Al Hilalu iz Saudijske Arabije. Navodno, ovaj klub je spreman da plati tri miliona evra za Degeneka koji je na Marakanu stigao iz Jokohame za 200.000.

Zvezda još nije dobila zvaničnu ponudu za njegaa, ali se i to očekuje posle praznika. A da će čelnicima kluba biti teško da je odbiju, indirektno je rekao generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Nenad Krstičić je otišao u AEK, imamo razgovore oko odlazaka Vujadina Savića i Miloša Degeneka - jasan je bio Terzić u razgovoru za Večernje novosti.

Degenek na meču protiv PSŽ-a Foto: Marko Jovanović

U međuvremenu, Degenek je odigrao 33 od 37 utakmica Zvezde u polusezoni. Upisao je 2.936 minuta, po čemu mu nema ravnog u celoj Evropi, a u stopu ga sa sedam minuta manje prati Ankersen iz Kopenhagena.

Pouzdani defanzivac propustio je osim susreta u kupu sa Dinamom i TSC-om još samo po jedan susret u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u Superligi. Odbrana je bez letošnjeg pojačanja funkcionisala jedino na premijeri protiv Spartaksa iz Jurmale i Čukaričkog krajem avgusta.

Degenek je braneći klupske boje odigrao više minuta nego što je mogao da zabeleži bilo koji superligaški fudbaler iz preostalih 15 klubova čak i pod uslovom da je svaki minut proveo na terenu.

Degenek u duelu sa Staridžom Foto: Marko Jovanović

Zanimljivo, štoper Crvene zvezde odigrao je, na primer, 700 minuta više od golmana Alisona, najstandardnijeg pojedinca Liverpula, ili 1.226 minuta više od Markinoša, nezamenjivog šrafa u timu Pari Sen Žermena. Da učinak bude još impresivniji, Degenek je odigrao i 180 minuta u nacionalnom dresu.

Degenek je upravo zbog nacionalnog dresa ranije završio odmor, jer ga od 5. januara do 1. februara očekuje učešće na Azijskom kupu u Emiratima.

VIDEO: Za to vreme, Deenek uživa na odmoru u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MaaNee

    27. decembar 2018 | 13:59

    Ok Igrac Ali je cifra impresivna I mislim da je to vrh ponuda koju nebi trebali propustiti. Nasu ligu mozemo osvojiti da nikog ne dovedemo jer partizan je ove godine smesan

  • bale

    27. decembar 2018 | 13:01

    previse je to para odmah bi ga dao

  • Milan

    27. decembar 2018 | 14:17

    Ako cifra relano bez razmisljanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA