≫ 

Poslednji TV intervju Šekularca: Sva sreća nisam bio gramziv, jer bi mi Tito poslao nekog Arkana da me ubije! (VIDEO)

Legendarni Šeki je tokom leta prošle godine boravio na Jahorini gde je pričao za lokalne medije iz BIH

  • 2

Legendarni fudbaler Zvezde, Dragoslav Šekularac, koji je preminuo 5. januara 2019. godine dao je svoj poslednji televizijski intervju u septembru 2018. godine i to za televiziju iz Republike srpske.

Šekularac je istakao da je za njega jedina Zvezdina zvezda Rajko Mitić i da je živeo u pogrešno vreme, jer ko zna koliko bi danas vredeo kao igrač u vreme ovih basnoslovnih transfera.

- Rajko Mitić je jedina prava legenda Zvezde. Nije otišao u inostranstvo, nije se ogrebao o Zvezdu, nije ucenjivao  klub. Mi smo se svi pomalo ogrbali o Zvezdu, a on je zaslužio da mu daju spomenik i da nazovu stadion po njemu.

- Mi smo se svi nešto ogrebali o Zvezdu, za stan, za finansije,  Džajić najviše, a Rajko nije hteo da uzme ništa. Čak i kada mu je navijač iz Toronta poslao 3000 dolara nije hteo da uzme.

Na pitanje koliko bi danas vredeo Šeki ili jedan Moca Vukotić, legendarni as odgovara:

- Nesreća je da se rodiš u pogrešno vreme, danas je sve u novcu. U vreme Tita da sam pobegao u inostranstvo poslali bi mi neko "Arkana" da me ubije, ali nisam bio halapljiv. Zvao me Juventus, ali nisam otišao. Sad šta da se radi, imam Olimpijsku medalju, a to je nacionalno prznanje koje mi omogućava lep život pod stare dane - kaže Šekularac.

Pogledajte video:

VIDEO: Dan kada nas je napustio veliki Šekularac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Covece

    8. januar 2019 | 12:45

    Pa seki bi vredeo bar 200 miliona... Kazu da je u ono vreme juve hteo da ga upari sa peleom, da naprave najbolji duo ikada, plus je tu vec bio sivori... Nazalost anjeli nije mogao zbog mnogo razloga to da uradi... i seki i pele su bili ikone svojih zemalja, a tada se zemlje nisu tako lako istih odricale, cak i po cenu ovoga sto je napisano u tekstu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA