≫ 

Redsi kukali da je Siti ostavio visoku travu posle poraza, Pep ih surovo spustio izjavom! (VIDEO)

"Liverpul želi da igra brzo, mi želimo da igramo još brže!"

  • 1

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odgovorio je kroz smeh na optužbe da je trava na dan meča sa Liverpulom bila previsoka.

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. Liverpul je igrao previše povučeno na Itihadu, Dejan Lovren je častio Građane kiksevima, a navijački portal "Anfield Wrap" je optužio "građane" da su svesno ostavili visoku travu, kako bi onemogućili brzu pas igru ekipe Jirgena Klopa.

Foto: Tanjug/AP

Sve to deluje pomalo bizarno i sumanuto, Siti gaji stil igre koji bi takav potez sabotirao, pa je i Pepu samo preostalo da se nasmeje.

- Nisam mogao da poverujem prvo koliko je visoka trava na stadionu Mančester sitija. Na koliko god da su je šišali, deluje mi da su imali samo jednu stav na umu, a to je da spreče brzu pas igru. To je bio teren a la Pep Gvardiola da zaustavi takvu igru. To vam najviše govori o tome kako se Mančester siti priprema za svaku utakmicu - rekao je jedan od novinara sa portala "Anfield Wrap", a na to je morao da odgovori i Pep Gvardiola.

- Nisam ja šišao travu! Ne određujemo mi kakav će biti teren. U svih deset godina koliko sam menadžer trudio sam se da oba tima imaju fer uslove. Pitao sam ranije u Barseloni da se tereni navodnjavaju zbog uslova, ali ovde ne moram jer stalno pada kiša. Nisam se nikad bavio trikovima - rekao je Pep.

- Liverpul želi da igra brzo, mi želimo da igramo još brže. Moramo da poštujemo pravila igre, ja nikada ne razgovaram sa ljudima koji održavaju teren. Jesam na početku sezone, ali iz mnogih razloga. Međutim, imam toliko toga o čemu moram da brinem, da mi trava i ne pada na pamet. Nikad nisam okrenuo nekog da zahtevam da teren bude takav i takav. Želimo da pobeđujemo na najbolji mogući način - naveo je Gvardiola.

VIDEO: Ovako su navijači Sitija slavili pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joakim

    8. januar 2019 | 22:53

    Ovi kao i JSD velika trava a ovima veliki sneg.Bre da su pobedili tajac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA