≫ 

Majko mila, šta je ovo? Siti dao 9 golova za plasman u finale Liga Kupa (VIDEO)

Strelac četiri gola bio je Brazilac Žesus

  • 3

Jeste Mančester Siti bio veliki favorit protiv trećeligaša Bartona u polufinalu Liga Kupa, ali malo ko se nadao da će izabranici Pepa Gvardiole baš toliko razmontirati protivnika.

A da su ga razmontirali - apsolutno jesu! Dali su čak devet golova, a nisu primili nijedan i na taj način superiorno obezbedili borbu za prvi trofej.

Revanš će biti čista formalnost i navijači Građana će više gledati šta će se dešavati na onom drugom, na Stamford Bridžu, gde će Čelsi juriti 0:1 protiv Totenhema.

Junak trijumfa bio je Gabrilej Žesus, strelac četiri gola, dok su po jedan postigli De Brujne, Zinčenko, Foden, Voker i Marez.

Već na poluvremenu je bilo 4:0 za Siti! Silva je dva puta asistirao, a De Brujne je u 5. minutu dao vodeći gol. Žesus je pogađao u 30. i 34. minutu, da bi i Zinčenko bio precizan tri minuta kasnije.

U nastavku je usledila kanonada koju je Žesus počeo u 57. minutu, a onda asistirao rezervisti Fodenu u 62. minutu za 6:0. Brazilac je ponovo u 65. bio strelac, da bi do kraja Voker i Marez postavili konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA