≫ 

Zvezda počela pripreme: Na prozivci Milojevića 34 fudbalera, tu su Jirka i Ze Markos, nema Degeneka! (FOTO)

Trener crveno-belih izvršio je prvu prozivku pred start priprema za nastavak sezone

  • 6

Uz sneg i pobedu protiv Čukaričkog su se oprostili od terena u 2018. godini,sneg ih je dočekao prvog radnog dana 2019. godine - fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za nastavak sezone!

Sezone u kojoj na prvom preseku imaju devet bodova više od drugoplasiranog Radničkog i čak 15 od Partizana koji je na trećem mestu.

Vladan Milojević i njegov stručni štab su prozivki obavili sa danom zakašnjenja u odnosu na prvobitan plan zbog činjenice da je u četvrtak sahranjena legenda crveno-belih Dragoslav Šekularac.

Milojeviću su se na prvoj prozivci javile i trojica novajlija - Nemanja Milunović, Erik Jirka i Miloš Vulić, dok je zbog reprezentativnih obaveza opravdano odsutan Miloš Degenek. Klub je u međuvremenu napustio Nenad Krstičić koji je potpisao za AEK.

Foto: Marko Jovanović

Na spisku se nalaze:

Golmani: Nemanja Supić, Milan Borjan, Zoran Popović, Miloš Gordić, Aleksandar Stanković

Odbrana: Filip Stojković, Vujadin Savić, Marko Gobeljić, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Rašid Sumaila, Aleksa Terzić, Nemanja Milunović, Ze Markos

Sredina terena: Miloš Vulić, Erik Jirka, Nenad Milijaš, Slavoljub Srnić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Milan Jevtović, Lorenco Ebisilio, Veljko Simić, Džonatan Kafu, Marko Marin, Goran Čaušić, Stefan Cvetković, Veljko Nikolić

Napad: Ričmond Boaći, Milan Pavkov, Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković.

Foto: Marko Jovanović

Prvotimci Crvene zvezde na prvi deo priprema u Terme Čatež odlaze u ponedeljak, 14. januara, i ostaju u staroj bazi do 23. januara.

Posle toga će kratko vreme provesti u Beogradu i 26. januara odlaze na drugi deo priprema u Antaliju, gde će ostati do 9. februara.

Zakazane su i prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

U prvom meču drugog dela sezone Zvezda će 16. februara dočekati Vojvodinu.

Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Zvezdan Terzić otkrio ko od igrača ostaje, a ko odlazi

VIDEO: Milojević: Nećemo reći „NE“ nijednom kvalitetnom igraču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA