≫ 

Terzić otkrio ko odlazi i ko ostaje na Marakani: Zvezda mora da prodaje da bi preživela! (VIDEO)

Generalni direktor crveno-belih opisao kako teče prelazni rok na Marakani

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za nastavak sezone, a na prvoj prozivci Vladana Milojevića pojavila su se 34 fudbalera. U svlačionici je bio i Erik Jirka, za koga Milojević nije siguran da li će ostati na Marakani.

Igrače u svlačionici su pozdravili i predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić sublimirao je dosadašnji prelazni rok i dao nove informacije oko transfera.

- Pozdravili smo igrače i rekli smo im da su ciljevi isti, očekivanja ista. Zvezda je kroz istoriju nametnula visoku lestvicu, to ostaje i sada. Priprema za odbranu šampionske titule i da osvojimo duplu krunu posle 12 godina. Imamo 15 bodova prednosti, ali ne smemo da se opustimo, jer će posle podele bodova biti 7 ili 8 bodova. Ne smemo da potcenimo ni Radnički ni Partizan - rekao je Terzić, koji najavljuje da će ekipa koja se formira u januaru napasti i kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Šta uradimo u januaru uradili smo što se tiče prelaznog rika. Igračima smo rekli da odlazaka u junu i julu neće biti. Tokom kvalifikacija nema odlazaka - odlučno je rekao Terzić.

Miloš Degenek; Foto: Marko Jovanović

Ali, biće ih već ove zime... Najavio je moguće odlaske Degeneka, koji ima ponudu iz Saudijske Arabije i Rodića, za koga ima nekoliko zainteresovanih klubova.

Takođe, pričao je i da Vujadin Savić ostaje, da postoji opcija da odu Meleg i Jevtović, za Jirku je rekao da najverovatnije ostaje, kao i da su odbijene ponude za Marina, Bena i Borjana.

Opisao je i šta se dogodilo sa odlaskom Krstičića, koji se u poslednji čas predomislio oko produžetka ugovora.

Rekao je da Zvezda mora da živi od prodaje igrača, i da je odlazak Degeneka bio planiran, nakon što je dobio konstataciju novinara da to nije bila planirana prodaja.

Zvezdan Terzić; Foto: Telegraf

- Nego kako? Zvezda živi od prodaje igrača. Naš je posao da kupujemo jeftino, prodajemo skupo. Prva ponuda koja je poslata za štopera će biti prihvaćena - rekao je Terzić.

Šta je sve rekao, pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO - Milojević: Nećemo reći „NE“ nijednom kvalitetnom igraču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    11. januar 2019 | 13:20

    Svi oni treba da odu. Neka se neki kale a od nekih da se nešto zaradi. Moraju se stvarati novi mladi igrači koju ce na duži period biti uzdanice kluba.

  • Zoran

    11. januar 2019 | 15:23

    pa ti rece da ste dosta zaradili,sad odjednom morate da prezivite.

  • Janee

    11. januar 2019 | 13:24

    Haa vazii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA