Zvezda dovela "čudovište"! Doktori su bili u čudu kada su videli rezultate Jirke: Ovakva potrošnja kiseonika se ne pamti! (VIDEO)

Slovak se pojavio na prozivci crveno-belih na Marakani, a dan ranije obavio je i testove koji su oduševili sve u klubu

  • 26

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su zimske pripreme, a Vladanu Milojeviću su se na prvoj prozivci pojavila 34 fudbalera.

Među njima je bio i Erik Jirka, koga su crveno-beli doveli još tokom leta, oduševljeni njegovom partijom tokom dvomeča sa Spartakom iz Trnave.

On je ostao na pozajmici u Slovačkoj, a pominjalo se da bi mogao na pozajmicu i tokom proleća, jer Zvezda ima više stranaca u svojim redovima, a prema propozicijama takmičenja u u Srbiji, moguće je da ih na terenu bude samo četiri tokom meča.

I Milojević nije bio siguran kakav će biti status Jirke, ali je generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, rekao da će on najverovatnije ostati (za razliku od nekih drugih igrača, poput Degeneka i još nekih za koje postoji interesovanje), jer je oduševio sve rezultatima na testiranjima.

Deo fudbalera Zvezde je odradio testiranja u toku četvrtka, a među njima je bio i Jirka, koji je ostavio doktore u čudu posle rezultata koji su bili neverovatni.

- Jirka je zalog za budućnost, rođen je 1997. godine. Imamo mnogo igrača, ali postoji ozbiljna mogućnost da on ostane ovde. On je juče odradio testove u Insititutu za sport. Ljudi su bili oduševljeni, nije se odavno pojavio sportista sa takvim mogućnostima, kada govorimo o potrošnji kiseonika i ostalim referencama - rekao je Terzić.

VIDEO: Zvezdan Terzić otkrio ko od igrača ostaje, a ko odlazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UŠATI i mali partizai

    11. januar 2019 | 17:18

    Jirka je u oba meča, bio među najboljima na terenu! Nije mi jasno, da se sada iznenađuju njegovim kapacitetima, kada je valjda i pre kupovine izvršen medicinski pregled?!

  • Oki

    11. januar 2019 | 17:31

    Eto kako se pravi reklama za coveka

  • Pakistanac

    11. januar 2019 | 15:23

    Zar drugi igraci trose metan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA