UEFA ne toleriše prostakluk Lovrena: Hrvat suspendovan zbog vređanja Ramosa i "španskih pi*ki"

Pripaziće defanzivac Liverpula ubuduće na ponašanje i van terena

  • 0

Hrvatski fudbaler Dejan Lovren propustiće prvu narednu utakmicu svoje reprezentacije zbog suspenzije koju mu je izrekla UEFA.

Defanzivac Liverpula kažnjen je zbog uvredljive poruke Serhiu Ramosu posle pobede "kockastih" nad Španijom od 3:2 na "Maksimiru", u okviru Lige Evrope.

Dvojica fudbalera "rat" su započela u danima pre utakmice sa Lovrenovom konstatacijom da je bolji od Španca, a ovaj mu "reternirao" rečima da je "isfrustiran".

Nakon uzbudljive pobede Hrvata, iz Lovrena su pokuljale emocije i neprimereni vokabular.

- Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi*ke obične. Samo ovo vredi, ova tu strana - rekao je Lovren u obraćanju fanovima putem Instagrama pokazujući hrvatsku zastavu na svom dresu i prekrivajući špansku.

Bio je to odgovor na Ramosove reči pre utakmice.

- Ne bih hteo nikoga da kritikujem ni da odgovaram na frustrirane komentare. Neki ljudi žele biti na naslovnicama, a ja sam takav kakav jesam. Svako ima svoje mišljenje, ali meni je drago da treneri imaju samo dobre reči za mene i da imaju poverenja.

UEFA je

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA