Zvezda predstavila novo pojačanje i dala mu Krstičićevu ''sedmicu'': Taj broj je samo motiv više da se dokažem MIlojeviću!

Miloš Vulić zvanično promovisan u novog igrača crveno-belih

  • 1

Dan posle okupljanja i i zvaničnog početka priprema za nastavak sezone, Crvena zvezda je na Marakani predstavila drugo zimsko pojačanje - Miloša Vulića!

Doskorašnji kapiten Napretka je u smiraj 2018. godine potpisao ugovor na tri godine, ali je u subotu 12. januara predstavljen javnosti.

- Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača - poručio je Vulić.

Svestan je 22-godišnji vezista šta nosi igranje u crveno-belom dresu.

- Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu.

Vulić se osvrnuo i na to što je zadužio dres sa brojem 7, koji je do sada nosio Nenad Krstičić.

Vulić (prvi sleva) u društvu saigrača Foto: Marko Jovanović

- Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača. Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao.

Vulića je na najvećem srpskom stadionu predstavio sportski direktor Mitar Mrkela.

- Zadovoljstvo mi je da predstavim Miloša Vulića, fudbalera rođenog 1996. godine. Opredeljenje Crvene zvezde je da dovodi najtalentovanije igrače iz domaćeg prvenstva, a on to svakako jeste. Miloš se iskazao u nekoliko sezona igrajući za Napredak i sasvim logičan redosled poteza je bio da ga dovede Crvena zvezda, da nastavi da napreduje i da dosegne visine. Vulić je kreativan, ume i da gradi igru, i da daje golove. Želim mu da ima dobre godine i da doprinese daljim uspesima Crvene zvezde - rekao je Mitar Mrkela.

Mrkela (drugi sleva) pozdravlja Srnića Foto: Marko Jovanović

Sportski direktor Zvezde se još jednom osvrnuo na aktivnosti u zimskom prelaznom roku.

- Da li se pregovara ili ne, i sa kim, o tom potom. Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu, imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje.

- Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar. Da li će neko doći, može se destii, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone - završio je Mrkela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    12. januar 2019 | 15:54

    Sine, taj broj su nosili i mnogo veci od Krsticica (kome svaka cast, hvala i kapa dole) koje svakako treba pomenuti: Pizon i Prosinecki npr... Tako da... Sretno i dobro nam dosao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA