≫ 

Pao potpis, Degenek napustio Zvezdu za velike arapske novce! (FOTO) (VIDEO)

Defanzivac stavio paraf na ugovor sa novim klubom

  • 14

Miloš Degenek je za pola sezone u Zvezdi ispunio želju miliona navijača, najjače je "gurnuo" crveno-bele u Ligu šampiona, u nastavku odigrao niz zapaženih partija za srpskog prvaka i tako sebi, početkom nove godine, obezbedio unosan transfer u Saudijsku Arabiju.

Kao što je na početku priprema najavio Zvezdan Terzić, "da je Degenek blizu potpisa", stigla je i potvrda njegovih reči - Degenek je parafirao ugovor sa Al-Hilalom.

Saudijci su na zvaničnom tviter nalogu obnarodovali potpis momka iz Knina koga su u kratkoj video najavi predstavili kao lava.

Degenek se već priključio ekipi koju sa klupe vodi portugalski trener Žorž Žezus.

Odlazak Degeneka znači i da će klub zadržati Vujadina Savića, kao što je rekao Terzić.

Zvezda če prodajom jednog od najstandardnijih defanzivaca inkasirati 3.6 miliona evra, a crveno-beli su se u toku dana porukom oprostili od Australijanca uz želje za uspešna dalji nastavak karijere.

 
 
 
View this post on Instagram
Miloš Degenek nije više igrač Crvene zvezde. Srećno u nastavku karijere i hvala ti za sve #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czvA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👍

    12. januar 2019 | 19:13

    Hvala na svemu i srecno momcino!!!

  • DelijeKiM

    12. januar 2019 | 19:34

    Hvala za sve i puno srece vidimo se opet ...😉

  • glas razuma

    12. januar 2019 | 19:28

    Za mene je vredeo više nego Milenković iz Fiorentine... ali, džaba... opet ode stub odbrane, igrač sa najviše minuta igri i bez povreda... Šta reći, osim j**i ga... ☹️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA