≫ 

Milojević ruši tradiciju u Zvezdi staru 31 godinu: Preživeće ono što nijedan trener u poslednje vreme nije uspeo!

Tradicije su tu da se ruše, pa čak i one negativne poput brze smene trenerskog kadra

  • 3

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević sigurno se može nazvati najuspešnijim trenerom kluba u novijoj istoriji

Uspeo je da uvede kluib grupnu fazu UEFA takmičenje posle deset godina čekanja, proleće u Evropi posle 26 godina i prvi plasman u Ligu šampiona od kako se igra u ovakvom formatu.

Ujedno, on će srušiti i negativnu tradiciju Zvezde da u poslednjih 30 godina nijedan trener nije ostao dve kompletne sezone u klubu. Bili su blizu Milan Živadinović, Slavoljub Muslin, Dragoslav Šekularac, Zoran Filipović i Miodrag Božović, ali su odazili pre kraja druge sezone.

Printskrin: FK Crvena zvezda

Poslednji koji je to uspeo je bio Velibor Vasović koji je vodio klub od 1986 do 1988. godine.

U međuvremenu Milojević je okupio tim za nastavak sezone i na pripreme poveo čak 32 igrača. Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak ujutru na Kipar, na prvi deo priprema za nastavak sezone!

Crveno-beli će u Pafosu biti od 14. do 23. januara. Zanimljivo, na spisku nema defanzivca Rašida Sumaile što znači da će njegova pozajmica u Zvezdi definitivno biti završena ove zime.

Kao i ona Nikole Stoiljkovića, jer se očekuje da napadač u narednim danima pređe u Majorku.

Put Kipra krenuli su:

Milan Borjan, Zoran Popović, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Miloš Gordić, Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Stefan Hajdin, Aleksa Terzić, Veljko Nikolić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Nenad Milijaš, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Marko Marin, Slavoljub Srnić, Goran Čaušić, Milan Jevtović, Veljko Simić, Jug Stanojev, Dejan Joveljić, Milan Pavkov, Džonatan Kafu, Ričmond Boaći, Erik Jirka i Miloš Vulić.

VIDEO: Vozni park fudbalera Zvezde nikad jači

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    14. januar 2019 | 11:22

    Nek si ti nama živ i zdrav i da vodiš Zvezdu po evropskim putevima još dugo godina. Finansijska situacija se popravila u kljubu i sad je zvezda u stanju da pošteno plati milojeviću novi ugovor.

  • Zuki

    14. januar 2019 | 11:44

    Zeman je naj trener i ta uprava onda :(((Strasno samo kad se setim one ekipe i tužnih dana! Boga ima pa je doslo sve na svoje mesto! Živi bili Zvezdaši i komsije neka su nam žive i zdrave i Srbija živela i svi gradjani njeni bez obzira na veru! Mi smo cigani najači smo najači!

  • delija

    14. januar 2019 | 14:08

    Zadto ne ide malo Veljkovic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA