Otkriveno kako je Real upropastio sve: Zbog ovog je prvo otišao Zidan, pa Ronaldo!

Nije bio baš najpametniji potez...

  • 2

Bivši predsednik Reala Ramon Kalderon otkrio je kako je došlo do potpunog raspada kluba.

On je otkrio da je odluka Florentina Pereza da proda Kristijana Ronalda samo požurila odlazak Zinedina Zidana iz Madrida.

Prvo je Zidan otišao, a posle je sve bilo kristalno jasno. Sada je Real daleko iza vrha tabele, sa 10 bodova mane od Barselone, a Kalderon, koji je bio prdesednik između 2006. i 2009. godine, otkrio je kako se klizilo ka fijasku.

- Zidan je insistirao na tome da ostane Kristijano, a da se proda Geret Bejl. Umesto toga, Perez je odlučio suprotno. Zidan je želeo da bude taj koji će imati najveću moć u donošenju odluka, kada treba prodati i dovesti igrača. Njegove sugestije su ignorisane, pa je odlučio da digne sidro. Napravio je pravu odluku.

Trenutno, Bejl je strelac četiri gola u Primeri, a van terena je zbog problema sa povredom... Sa druge strane, Ronaldo proživljava novu mladost u Juventusu, gde se brzo nametnuo kao lider.

VIDEO - Sada je jasno zašto Ronaldo ne izlazi iz teretane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • W

    14. januar 2019 | 22:05

    Pa ostao im je Modrić:)

  • Rodjo

    19. januar 2019 | 16:11

    Ronaldo bi ionako otisao zbog poreza i non stop je bio u stampi. mada mislim da je poslusao Zidana i obojica ce se nac u Juveu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA