Zvezdin golgeter zaigrao u hrvatskom klubu i ispisao istoriju na debiju: On je igračina! (VIDEO)

Sjajan start za nekadašnjeg golgetera Superlige

  • 3

Bivši napadač Crvene zvezde Andrija Kaluđerović prešao je u Inter iz Zaprešića, za koji je debitovao golom već u 2. minutu.

On je postigao možda i najbrži debitantski gol za novi klub, a posebno je oduševio trenera Samira Toplaka.

- Novi igrači? Kaluđerović je igračina, ali i drugi tip napadača u odnosu na Andrića, Tatomirović je odigrao sigurno... Zadovoljan, sam, prvo poluvreme smo bili dobri - rekao je Toplak posle meča u kom je bilo 2:2 protiv Rudeša.

U komentaru za sajt, Kaluđerović je evocirao uspomene na mandat u Zvezdi sa Robertom Prosinečkim.

-To se ne zaboravlja.  Zvezda je najveći klub u mojoj karijeri, kao što svi u Hrvatskoj žele igrati za Dinamo ili Hajduk, tako se u Srbiji doživljavaju Zvezda i Partizan. U Zvezdinom dresu bio sam najbolji strelac lige, nastupao u večitim derbijima s Partizanom. Nismo tada osvojili titulu prvaka, ali jesmo Kup - rekao je na promociji Kaluđerović, koji je igrao skoro na svim meridijanima.

-Najlepše mi je bilo u gdje sam igrao za Rasing Santander, te Australiji i na Novom Zelandu. Iskustva su izvrsna, to jednostavno treba doživeti – napominje igrač koji je pre Zaprešića nastupao u Indiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Српски син

    15. januar 2019 | 22:23

    Толико о томе ко је хрватски клуб 😁😂😂 и чија су браћа😁

  • Дејан Младеновић

    16. januar 2019 | 01:07

    Иначе Андрија Калуђеровић је започео каријеру у ОфкБеограду пионир омладинац па први тим више од 9година је играо за плаво беле

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA