≫ 

Zovem se Ndžaj! Novi igrač Partizana razrešio dileme oko prezimena, imao je poruku i za Zvezdu (VIDEO)

Vreme je za nova imena

  • 16

Iako okolnosti nisu baš obećavajuće i finansije koče dobar deo planova, Partizan je, i pored najava da ove zime možda uopšte neć ni biti pojačanja, učinio dodatan napor i uspeo da angažuje prvog igrača u prelaznom roku.

Više nema nikakvih tajni, Musa Endžaj (23) stigao je u Beograd, drugi put u samo sedam dana, no, ovoga puta sa planom da se u našoj prestonici i dresu crno-belih zadrži bar tri godine.

Doskorašnji fudbaler Stabeka potpisao je ugovor sa klubom iz Humske još u ponedeljak posle podne i to putem telefaksa, a u četvrtak će biti i zvanično ovdašnjoj predstavljen javnosti.

Saga koja traje gotovo dva i po meseca uspešno je okončana, a po sletanju na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” Musa Endžaj se oglasio.

- Znam da je Partizan veliki fudbalski klub sa velikom tradicijom, igrali su veoma dobro u Evropi prošle godine, to je veliki i respektabilan klub. Nisam znao baš mnogo, ali sam razgovarao sa mnogo ljudi, Ivica Iliev mi je pričao mnogo - rekao je Endžaj, koji je na aerodromu i otklonio sve dileme oko izgovaranja svog prezimena.

- Razgovarao sam i sa porodicom i ljudima koji o ovdašnjem fudbalu znaju više od mene, rekli su svi da će ovo biti dobar korak u karijeri. Imao sam ponude iz Turske i Norveške, ali sam odlučio da dođem ovde i napadnem Ligu Evrope, možda i Ligu šampiona.

Šta je još rekao o situaciji na tabeli i trci sa Crvenom zvezdom, možete pogledati u vrhu teksta.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Добар је за игру по снегу види се на 100 метара!!!!!!

    16. januar 2019 | 15:54

    Што се тиче Европе начекаћеш се !!!!!

  • El. Comandante

    16. januar 2019 | 16:23

    E bedo jedna u jos bednijem klubu.

  • Djura

    16. januar 2019 | 16:19

    Ovaj je top igrac!! Za Ligu sampiona ... Da skuplja slicice.. e komsije kod vas uvek veselje???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA