≫ 

Golman Milana se fotkao sa Mejvederom, pa napravio veliki kiks: Juve golom Ronalda osvojio Superkup Italije (FOTO) (VIDEO)

Šampion Italije je nedodirljiv

  • 3

Gde ih vide, tu ih biju! Jednostavno, Juventusu je svejedno gde će igrati protiv Milana! Da li je to na San Siru ili Torinu, ili u ovom slučaju u Saudijskoj Arabiji, pobeda Bjankonera je nekako zagarantovana!

Juve je ovoga puta bio bolji od Milana u okviru Superkupa Italije koji se, doduše, igrao u Džedi - 1:0 (0:0)!

Strelac jedinog gola na meču bio je Kristijano Ronaldo u 61. minutu, na asistenciju Miralema Pjanića, ali uz veliku pomoć golmana Rosonera Đanluiđija Donarume.

Donaruma se pred meč najpre fotkao sa legendarnim američkim bokserom Flojdom Mejvederom, da bi mu lopta psole šuta Ronalda glavom prošla kroz ruke.

Juve je i pre toga, preko Matuidija u 35. minutu, zatresa mrežu Milana, međutim, Francuz je bio u ofsajdu. Rosoneri su zapretili početkom drugog poluvremena, kada je Kutrone pogodio prečku, da bi totalno pali posle Ronaldovog pogotka.

U međuvremenu su ostali i bez igrača manje, jer je Kesi u 73. dobio direktan crveni karton. Zanimljivo, pet minuta pre toga i Dibali je poništen gol zbog ofsajda.

Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA