Zvezda pronašla krilnog napadača u Španiji, za Bena stigla ponuda od 4 miliona!

Crveno-beli su navodno već uspostavili kontakt sa srpskim fudbalerom koji igra u Kordobi

  • 18

Iako su čelnici Crvene zvezde na početku priprema jasno najavili da neće gomilati igrački kadar, sa Marakane stiže informacija da su crveno-beli zainteresovani za krilnog napadača Kordobe Sašu Jovanovića!

Tačnije, informaciju donosi Sportski žurnal koji tvrdi da je Zvezda već uspostavila određeni kontakt sa fudbalerom koji je 2017. žario i palio terenima Super lige u dresu lučanske Mladosti.

Doduše, tada je imao dužu kosu po kojoj je bio prepoznatljiv.

Jovanović u dresu Mladosti iz Lučana Foto: MN Press

Čak je i tada Jovanović bio na meti Zvezde, kao i Partizana, ali se odlučio da ode u Segundu.

Jovanović ugovor sa ovim španskim timom ima do leta 2020. godine, dok se njegova trenutna vrednost procenjuje na pola miliona evra. U Zvezdu bi mogao da dođe samo ukoliko neki krilni igrač ode, a Kafu i Srnić su najbliži tome.

S druge strane, Večernje novosti se pozivaju na svoja saznanja da je Zvezda dobila ponudu za El Fardu Bena od četiri miliona evra.

Ben na meču protiv PSŽ-a Foto: Marko Jovanović

Navodno, u pitanju je ponuda neimenovanog tima iz Kine koji ne žali novac za najboljeg igrača crveno-belih u 2018. godini. Podsetimo, Ben je najbolji strelac i jedan je od najzaslužniji što je Zvezda igrala Ligu šampiona.

Jeste da Ben spada u grupi igrača koji nemaju dozvolu da napuste Marakanu, što su izjavili i Vladan Milojević i Zvezdan Terzić, ali ponuda od četiri miliona za igrača koji je plaćen 500.000 je svakako dobar posao.

Podsetimo, Zvezda je nešto slično uradila i kada je u pitanju transfer Miloša Degeneka koji je otišao za 3.5 miliona, a došao je za 200.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milance

    17. januar 2019 | 07:07

    Rasprodasmo ceo tim a dovodimo neke vidice iz zlatibora...razocaran sam,strasno!

  • Ne verujem

    17. januar 2019 | 06:05

    Rasprodaste ceo tim,ne ide to tako.Sta su 4 miliona u fudbalu danas ? Jel vam malo sto ste onolike pare zgrnuli od lige sampiona? Plasim se,da je ovo Zvezdin sunovrat....

  • Czv

    17. januar 2019 | 06:14

    Ne verujem sta rade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA