Votford pozajmio Stuparevića Voždovcu: Premijerligaš će sačekati još šest meseci na pojačanje! (VIDEO)

Dokazivaće se još u SRbiji

  • 1

Sjajna vest obradovala je sve na krovu, Filip Stuparević ostaje među Zmajevima i u narednoj polusezoni kao pozajmljen igrač Votforda!

Čelnici engleskog premijerligaša, koji su učestvovali u pregovorima sa upravom Voždovca, složili su se u odluci da je za mladog Stuparevića najbolje da se razvija u sredini koja mu je do sada donela najveći napredak.

Nakon pregovora dva kluba, sportski direktor Zmajeva Goran Grkinić je istakao da je zadovoljan postignutim dogovorima, i da će Stuparević biti veliko pojačanje za Voždovac u nastavku takmičenja u Superligi Srbije.

- Mišljenje je da je tako najbolje za sve, jer će Filip u tandemu sa Sikimićem činiti ubojiti tandem, što će znatno olakšati borbu za bolji plasman kluba. Takođe, i Votford će na kraju sezone dobiti gotovog igrača, tako da su i oni zadovoljni dogovorom, i svesni su da je Voždovac najbolja sredina za napredak mladog napadača - zadovoljno ističe sportski direktor Zmajeva.

Filip Stuparević takođe nije imao ništa protiv ovakvog ishoda, naprotiv.

- Iskreno sam srećan što je postignut dogovor dva kluba da ostanem u timu Voždovca i mislim da je to ispravna odluka. Ne letim, čvrsto sam sa obe noge na zemlji, imam još mnogo da učim, a Voždovac je prava sredina za moje napredovanje, što se dokazalo i u proteklom periodu. Tu je i Sikimić uz kojeg ću moći da učim i da spremniji dočekam izazove koji su preda mnom u daljoj karijeri - rekao je za klupski sajt Stuparević.

Voždovac se trenutno za nastavak sezone sprema na svom stadionu, i u planu su dve prijateljske utakmice koje su zakazane za 23. i 25. januara. Prvi rival Zmajeva biće Brodarac, dok će u drugoj utakmici na krov doći ekipa BSK Borče. Drugi dreo priprema biće odrađen u turskoj Antaliji, a polazak je planiran za 27. januar, uz četiri pripremne utakmice koje će se odigrati sa ekipama iz inostranstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA