Zovu me Nejmar, ali ne zbog frizure, već zbog driblinga: Ovako se novi igrač Partizana predstavio Grobarima (VIDEO)

Norveški fudbaler potpisao ugovor na tri godine i zadužio dres sa brojem 21

  • 17

Pritajeni rad Partizanovih operativaca je doneo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku i to Musu Ndžaija (23), doskorašnjeg fudbalera Stabeka, koji je danas predstavljen u Humskoj. Krilni napadač je potpisao ugovor na tri godine, zadužio dres sa brojem 21 i obavezao se da opravda nadimak “Norveški Nejmar”, kako su ga tamošnji mediji “krstili”.

Tamnoputi momak je napomenuo dato svakako nije zbog frizure, već zbog stila igre, njegovih ofanzivnih karateristika, koje su slične onima koje poseduje slavni Brazilac.

- Dolazio sam ovde sa bratom pre potpisivanja ugovora, da pogledam grad i upoznam se sa ljudima iz kluba. Trebalo je da budem u Turskoj u ponedeljak, jer sam imao primamljivu ponudu iz te zemlje. Ipak, stigao sam u petak u Beograd i svi su me prihvatili sa puno ljubavi i entuzijazma, osetio sam se kao član porodice od prvog trenutka.

- Nisam imao previše očekivanja, ali sam odmah osetio dobru energiju, ostvario sam i sjajnu komunikaciju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim i to me je “kupilo”. Rekao sam im da se vraćam kući da razgovaram sa porodicom. Želeo sam da im prenesem svoje impresije, jer nemaju svi pravu sliku o Srbiji i Partizanu. Odlučili smo u nedelju da ponudu iz Turske nećemo ni razmatrati, već da prihvatamo uslove Partizana.

Ivica Iliev i Musa Ndžaj; Foto: Partizan.rs

Kakva su vam očekivanja i znate li šta se očekuje od svakog igrača koji dođe u Partizan?

- Znam da je Partizan klub na top nivou, koji svake godine teži da se plasira u Ligu Evrope ili Ligu šampiona. Čuo sam i za veliko rivalstvo sa Crvenom zvezdom, kao i da su titule primarni ciljevi. Što se mene lično tiče, daću sve od sebe da budem u prvom timu, za šta mogu da se izborim samo napornim radom.

Norveški mediji vas porede sa Nejmarom. Zbog stila igre ili frizure?

- Mislim da nije zbog kose... Pre će biti zbog stila igre. Trudim se da uvek napravim probleme odbranama, jer volim da driblam.

Da li ste gledali snimke večitog derbija?

- Gledao sam neke snimke, brat mi je puštao snimke. Video sam sjajan gol Rikarda i atmosferu koju nisam nikada pre video na nekom meču. Radujem se tome i nadam se da ću biti deo svega toga – rekao je Musa Ndžaji.

Pogledajte video:

VIDEO: Novo pojačanje Partizana: Video sam da je Zvezda mnogo iznad, ali želim u Ligu šampiona

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. januar 2019 | 14:42

    Неимар из 2 Норвешке лиге. Стомак ме боли од смеха од ових циркузаната.

  • Srpska boka

    17. januar 2019 | 14:39

    E bravo legendo ulepsa mi dan.svaka cast.

  • Nenad

    17. januar 2019 | 14:37

    Aaa, znas li da pimpujes?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA