Nova transfer bomba Čelsija: Potpisao Iguain!

Ovo će biti treći klub za Argentinca u poslednjih šest meseci

  • 2
Iguain bi ubuduće mogao prevashodno da nosi plavi dres; Foto: Tanjug/AP

Argentinski golgeter Gonzalo Iguain trebalo bi da do kraja nedelje pređe u Čelsi iz Milana, pišu italijanski i britanski mediji

Čelsi je dogovorio sve detalje sa Milanom, ali i Juventusom koji ga je pozajmio ove sezone klubu sa San Sira, od ranije i sa Iguainom, pa bi čitav posao uskoro trebalo da se ozvaniči.

Britanski "Evening Standard", dobro upućen u dešavanja u Čelsiju, piše da će Iguain čak sutra stići u London kako bi dobio dozvolu da igra već u subotu u gradskom derbiju protiv Arsenala u Premijer ligi.

Iguain će do kraja sezone biti na pozajmici među "plavcima" sa pravom otkupa na leto za 36 miliona evra, što će zavisiti od učinka 31-godišnjeg napadača.

Kutronove majstorije u senci najave Iguainovog transfera u Čelsi (VIDEO)

Na transferu je insistirao menadžer Čelsija Mauricio Sari, koji je uspešno sarađivao sa Iguainom u Napoliju, ali i sam igrač jer mu se ne ostaje više u Milanu.

Tokom karijere Iguain je nastupao još za Real Madrid i River Plejt.

Podsetimo, Čelsi je u ovom prelaznom roku već imao jednu bombu, pošto je doveo Kristijana Pulišića za 64.5 miliona evra.

VIDEO: Novo pojačanje Partizana: Video sam da je Zvezda mnogo iznad, ali želim u Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA