Od Kazahstana, pa sve do Japana i Tajlanda: Bivši napadači Zvezde i Partizana imaju nove klubove!

Kojić i Orlandić su potpisali, Trujić je na korak od toga

  • 0

Nemanja Kojić, Nikola Trujić i Petar Orlandić, bivši napadači Partizana i Crvene zvezde, definitivno menjaju sredinu ovog januara. Štaviše, neki su je već i promenili.

Jedan od njih je Kojić koji je završio sa kazahtsanskim Ordabasijem i otisnuo se u Japan. Tačnije, u tamošnju drugu ligu gde je potpisao ugovor sa timom Tokio verdi.

- Izuzetno sam zadovoljan što sam potpisao za Tokio. Došao sam da pomognem ekipi da se vrati u Prvu ligu, a nadam se da će mi saigraći pomoći u ostvarenju tog cilja - rekao je Kojić na promociji.

S druge strane, Trujić je blizu dolaska u Kazahstan! Nekadašnji krilni napadač crno-belih želi što pre da ode iz rumunskog Botošanija, a mediji u Kazahstanu navode da su njegovi menadžeri blizu dogovora sa jednim tamošnjim klubom čije ime se još ne otkriva.

Trujić svojevremeno na promociji u Humskoj Foto: partizan.rs

Petar Orlandić, nekadašnja ''devetka'' Zvezde, napustio je Maltu i Birkirkaru i otisnuo se put Tajlanda.

Crnogorac je tokom dana postao novi igrač tajlandskog Sukotaja, a trener tamo će mu biti bivši strateg Vojvodine Ljubomir Ristovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA