≫ 

Mitrović igra sezonu snova, a tek je 11. srpski fudbaler po zaradi!

Fudbaler Fulama igra za godišnju platu od 2,8 miliona evra

  • 8

Srpski fudbaleri koji igraju u inostranstvu imaju odlična primanja shodno svojim kvalitetima, ali jedan igrač je, čini se, manje plaćen u odnosu na ono što pruža. Reč je od Aleksandru Mitroviću, koji je počeo ovu sezonu odlično za Fulam, ali sa 2,8 miliona evra je tek na 11. mestu po zaradi.

Mitrović je ove sezone dao već 8 golova i imao dve asistencije i jedan je od najboljih napadača Evrope. Međutim, što se tiče vrednosti na tržižtu Mitrović je treći iza Milinković - Savića i Luke Jovića. A to pročitajte OVDE

Ispred njega su desetorica igrača, koje predvodi Nemanja Matić sa 7 miliona, pa slede dvojica koji su odlaskom iz Evrope postali među plaćenijima a to su Aleksandar Prijović sa 6, i  Duško Tošić sa pet miliona.

Bane Ivanović zarađuje 4,5 u Zenitu, a Dušan Tadić 3,7 u Ajaksu. Ispred Mitrovića su i Lazar Marković sa 3,5 miliona, a nije čak ni reprezentativac,  Luka Milivojević sa 3,2, pa Nikola maksimović sa 3,1, Sergej Milinković Savić sa 3, te Aleksandar Kolarov za 2,8 miliona evra.

Zarađuje 120.000 funti nedeljno. Nemanja Matić Foto: Marko Jovanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA