Zvezdin biser se nekada slikao sa Milijašem od kartona, a sada je zadivio i Nejmara (FOTO)

Kakva je decenija iza devetnaestogodišnjeg Dejana Joveljića...

  • 6

Fudbaler Crvene zvezde je jedan od onih koga je zahvatila manija "desetogodišnjeg izazova" (tenyearschallenge) na društvenim mrežama pa je podelio dva detalja iz crveno-belog dresa.

Joveljić se pre deset godina kao dete fotografisao pored kartonskog Nenada Milijaša, da bi deceniju kasnije kao saigrač i jedan od Zvezdinih bisera, stao pored pravog Milijaša.

 
 
 
View this post on Instagram
🔟🔙 Milijaš i Jovelja 🔴⚪😀 #10yearchallenge #10yearschallenge #fkcz #crvenazvezdafk #zvezda #czvA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

Pre deset godina je Joveljić bio jedan od dečaka koji su izašli na "Marakanu" sa fudbalerima Dinamo Tbilisija, a mladi napadač je tokom ove sezone zaigrao u Ligi šampiona, pošto je bio u Napulju, a ušao i u drugom poluvremenu utakmice sa Pari Sen Žermenom.

To je podelio i klub iz Ljutice Bogdana koji bi narednih godina mogao ozbiljnije u svom seniorskom pogonu da računa na momka iz Bijeljine.

A šta je Joveljić rekao baš o Brazilcu koji je prema njemu bio veoma srdačan u Beogradu, možete pročitati ovde Joveljić: Nejmar jednom grli, proda sjajan štos, ispriča fudbalski vic da raspameti čoveka!.

VIDEO - Ovo je sporni faul Joveljića nad Nejmarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MM

    18. januar 2019 | 11:49

    Ne moze Neimar da dodje sebi jos od Beograda,protiv kakve je face igrao :)

  • Miile tastatura

    18. januar 2019 | 11:24

    Ovo se zove ostvarenje sna,ne preferiram klub za koji igra,ali mu želim da se i Nejmar jednoga dana pohvali sa istom fotografijom! Za sve se navija,Partizan se voli!

  • Lana

    18. januar 2019 | 11:47

    Mali iskompleksirani, vrhunac karijere mu je sto je faulirao Nejmara. Decko je vec uspeo u zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA