≫ 

Srpski centarfor pojačao Dinamo Zagreb

Komnen Andrić, napadač Intera iz Zaprešića i najbolji strelac hrvatske lige menja klub

  • 1

Komnen Andrić, nekadašnji igrač OFK Beograda i Radničkog iz Kragujevca, a ove sezone Intera iz Zaprešića prelazi u Dinamo Zagreb.

On je prvi strelac šampionata Hrvatske pa je bio i očekivan transfer u ekipu koja može da mu pruži više.

Andrić če se u nedelju priključiti pripremama Dinamo Zagreba u Turskoj, gde će se staviti na raspolaganje treneru Nenadu Bjelici.

Ove sezone je postigao 11 golova i bio je strelac protiv Hajduka i Dinama. Imao je i niz od šest golova na šest utakmica. Inače, Andrić nije prvi Srbin koji je igrao u Interu, do sada su igrala sedmorica Srba, četiri Crnogorca, tri Slovenca i 10 Makedonaca.

Liverpul je ove sezone na Enfildu ispustio samo dva boda, pa je i sada izraziti favorit sa kvotom 1,25 na keca. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Liverpul – Kristal Palas.

 Otkako je Ole Gunar Solskjer preuzeo funkciju šefa struke Mančester junajted je vezao šest pobeda. Sedma bi opkladu pomnožila kvotom 1,30. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Mančester junajted – Brajton.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA