≫ 

Ovako će izgledati lopta za finale Lige šampiona 2019. u Madridu! (FOTO)

UEFA ništa ne prepušta slučaju, pa je pet meseci ranije spremila i glavni rekvizit za utakmicu

  • 0

Iako ima još nešto više od pet meseci do tada, pojavio se izgled zvanične lopte za utakmicu finala Lige šampiona u fudbalu, koja će 1. juna 2019. na stadionu Wanda Metropolitano u Madridu rešiti pitanje novog prvaka najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

U odnosu na prethodne godine, boje na lopti su zamenjene. Zvezde su bele, dok je podloga sada u inovativnoj crvenoj i narandžastoj boji, u skladu sa ambijentom na stadionu na kom će se igrati meč.

Lopta je dizajnirana tako da u prvi plan stavlja prepoznatljive simbole UEFA Lige šampiona, kao što je čuveni pehar namenjen pobedniku. Zvezdane površine su u kontrastu sa digitalnom grafikom na tri nivoa koja pokriva ostatak lopte, i daje joj smeo i moderan izgled.

Na Arsenalovim mečevima u proseku pada najviše golova u Premijer ligi – 3,55. Sada je kvota na tip 3+ postavljena na 1,60. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Arsenal – Čelsi.

Foto: Promo/Intergrated comunication agency

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA