≫ 

Bivši as Čelsija i Seltika: Arnautoviću bi bolje bilo da ćuti, samo ga je pohlepa vodila u Kinu

Arnautović je pohlepan, zbog njega fudbaleri izlaze na loš glas - pričaju na Ostrvu.

  • 1

Austrijski fudbaler koji godinu i po dana igra u Vest Hemu hteo je da ode u Kinu za 36 miliona funti i nedeljnu platu od 200.000 funti. Bivši fudbaler Čelsija, Aston Vile i Seltika Kris Saton tvrdi da je Arnautović pokazao nepoštovanje prema klubu za koji igra.

- Zbog Marka Arnautovića fudbaleri izlaze na loš glas. Jer, kad njegov agent kaže da hoće izazov u Kini da bi se takmičio za titule, to je tretiranje Vest Hema i njegovih navijača sa velikim nepoštovanjem - piše Saton, prenosi Dejli mejl.

Transfer fudbalera u Šangaj SIPG je u međuvremenu propao, Vest Hem nije hteo da ga pusti, a onda se nije našao ni u postavi za meč sa Bornmutom.

- Njegova želja da ide je gonjena pohlepom. Šta on izabere da uradi sa svojom karijerom je njegov izbor, ali onda ne treba da se uopšte tim povodom oglašava. Ako hoće da ide, onda treba da pokaže klubu koji mu je oživeo karijeru više poštovanja - oštar je Saton.

Austrijski igrač trenutno prima u Vest Hemu 100.000 funti nedeljno.

- Ako već hoće da isforsira odlazak, lakše je svariti da je rekao da hoće da ide u veći klub. Onaj ko namerava da ima veliku karijeru na vrhunskom nivou, neće da ide u kineski klub sa 29 godina - kaže Saton.

Markov brat i agent Danijel, rekao je pre desetak dana da Vest Hem treba da prihvati transfer jer je Marka doveo "za kikiriki", a prodao bi ga po duplo višoj ceni.

- Vest Hem je kupio Marka za 'kikiriki'. Platili su za njega 20 miliona funti što je na današnjem tržištu smešno. Kupili su ga da bi ih zadržao u Premijer ligi i to je uradio. Dobio je svaku moguću nagradu u klubu; najbolji igrač, pojačanje sezone, nagrada igrača. Sada Vest Hem ima fantastičnu ponudu. Blizu je duple od onoga koliko su platili. On hoće na novo tržište i da se takmiči za titule. To je ono što on hoće. Njegova je želja da Vest Hem prihvati ponudu iz Kine. Zna da ga navijači Vest Hema vole i da ima posebnu vezu sa njima, ali stvari idu dalje, to je današnji svet sporta i nada se da razumeju - rekao je Danijel Arnautović.

VIDEO - Marko Arnautović pušta Draganu Mirković saigračima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    19. januar 2019 | 17:23

    I Saton bi isto tako postupio samo sto njega niko nece a i niko ne bi dao tolike pare , e u tome je razlika. Pohlepa ili ne , ljubomora ili ne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA