Zvezda igra svoj prvi meč u 2019. godini, važno obaveštenje za navijače u Srbiji!

Test iza ''zatvorenih vrata'' za kraj prvog dela priprema

  • 4

Fudbaleri Crvene zvezde već nedelju dana bruse formu na pripremama na Kipru, a u utorak od 17.00 časova će odigrati i prvu utakmicu u 2019. godini.

Protivnik će biti lokalni drugoligaš Akritas Člorakas, a meč će biti na stadionu ''Stelos Kurjakidis'' na kome su crveno-beli najčešće i trenirali prethodnih dana.

Ono što je veoma bitno za sve navijače u Srbiji jeste to da prenosa preko Jutjub kanala neće biti.

- Utakmica je zatvorenog tipa zbog čega neće biti direktnog prenosa na našem Jutjub kanalu, ali će vas sačekati najzanimljiviji momenti meča, dok ćete detalje sa susreta moći da pratite putem društvenih mreža - stoji u saopštenju Zvezde.

Trening Zvezde na Kipru Foto: crvenazvezdafk.com

Samo dan kasnije, dakle već u sredu, crveno-beli se vraćaju u Beograd i u Srbiji će biti do 26. januara kada odlaze na drugi deo priprema u Antaliju, gde će ostati do 9. februara.

Zakazane su i prijateljske utakmice protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

U prvom meču drugog dela sezone Zvezda će 16. februara dočekati Vojvodinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA