≫ 

Pustite me da idem: Srbin počeo sa štrajkom, jer mu ne daju da napusti klub!

Arnautović po svaku cenu želi iz Vest Hema

  • 1

Austrijski fudbalski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović, štrajkom u engelskom Vest Hemu želi svoj tim da natera da mu odobri prelazak u drugu klupsku sredinu, prenosi austrijska štampa.

Arnautović je dobio veoma unosnu ponudu iz Kine, najpre od prvaka Šangaj SIPG, koji je navodno zbog odugovlačenja izgubio interesovanje, ali se sada javio i viceprvak Gangzou Evergande, koji nudi 40 miliona evra.

U Vest Hemu Arnautović ima ugovor koji traje do 2022.godine, i sada želi štrajkom da izdejstvuje svoj odlazak iz Londona. Slično je učinio i ranije u Bremenu i Stouku.

Arnautović u opremi Austrije na Marakani Foto: Marko Todorović

Vest Hem se odlučio da zbog ponašanja svom igraču dozvoli odlazak, ali tek na leto. Ovu sezonu Vest Hem želi da Arnautović odigra do kraja. Međutim, ponuda iz Kine otvorena je samo do 28.februara.

U engleskom premijerligašu zbog toga su prisutne tenzije, a posebno negativno raspoloženje vlada prema bratu Danijelu, koji je menadžer reprezentativca, i javno je saopštio da njegov brat želi u Kinu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezin zametak

    22. januar 2019 | 17:25

    pravo je cudo da ne citamo - kako zeli u zvezdu i da je navijac od dana kad nije ni postojao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA