≫ 

Partizan zakazao prijateljski meč protiv kluba kom je Zvezda dala 10 golova! (VIDEO)

Crno-beli u sredu od 11 časova igraju i drugi kontrolni meč i to protiv Dinama iz Pančeva

  • 7

Pre dva dana Partizan je odigrao prvi kontrolni meč od početka priprema i to protiv filijale Teleoptika (4:1), a druga i poslednja provera u ovoj fazi rada zakazana je za sutra. Crno-beli će u svom sportskom centru u Zemunu odmeriti snage sa Dinamom iz Pančeva, članom Srpske lige Vojvodina i to od 11 časova.

Inače, Pančevce sa klupe predvodi nekadašnji fudbaler pomenutog kluba, ali i Rada, Zemuna, Smedereva, Obilića, Železnika, Voždovca, Crvene zvezde, kao i belgijskog Briža, kiparske Omonije, rumunske Astre Ploešti, poljskog Zaglebja, kineskog Čongkinga, te saudijskog Najrana – Dušan Đokić, koji je posle bogate igračke karijere uplovio u trenerske vode.

Dva kluba su ostavila i mogućnost odlaganja utakmice ukoliko snežne padavine u Beogradu postanu intenzivnije, jer su timovi u fazi pripreme i nikome nije u interesu da se neko od igrača povredi.

Podsetimo, nedavno je i Zvezda odmerila snage protiv Dinama iz Pančeva, u humanitarnoj utakmici za Stefana Čikića, koji je oboleo od leukemije, i tada su crveno-beli slavili sa 10:0.

VIDEO: Zoran Mirković o Partizanovim protivnicima na pripremama

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA