≫ 

Telegraf saznaje: Partizan doveo fudbalera Zvezde, napadač potpisao na 4 godine (VIDEO)

U najstrožoj tajnosti crno-beli uspeli da preotmu jednog od najtalentovanijih omladinaca večitog rivala Radivoja Bosića

  • 46

S neba u – rebra! Jedan od najtalentovanijih omladinaca Crvene zvezde – Radivoj Bosić (18) novi je fudbaler Partizana, saznaje Telegraf!

Napadač je u sredu boravio u Humskoj, dogovorio sve detalje saradnje, potpisao profesionalni ugovor na četiri godine, a u četvrtak će proći i medicinske preglede, posle čega će odmah biti priključen prvom timu.

Radi se o momku rođenom 1. decembra 2000. godine, koji igra na poziciji krilnog napadača i sposoban je da odgovori zadacima i uz desnu i uz levu aut-liniju. Odlikuju ga sjajne fizičke prediospozicije, brzina, kao i izraziti kvalitet u igri jedan na jedan, zbog čega je Partizan utrošio značajno vreme u proteklom periodu ne bi li ga angažovao.

Bosić se istakao upravo u duelima protiv crno-belih, pa je počela tajna operacija angažovanja fudbalera, koja je intenzivirana posle saznanja da fudbaler nije rad da potpiše profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, jer je smatrao da na stadionu Rajko Mitić u žestokoj konkurenciji stranaca neće dobiti adekvatnu priliku da se nametne.

Bosić na jednom večitom derbiju Foto: MN Press

U međuvremenu je fudbaler promenio i menadžera, što su crno-beli takođe ispratili ine odreagovali pravovremeno, pa se fudbaler danas u prepodnevnim časovima našao u Humskoj, gde je i postignut konačni dogovor.

Bosić je inače član i omladinskih selekcija reprezentacije Srbije (U-16, U-17, U-18), a u proteklom periodu je igrao kao pozajmljen igrač u srpskoligašu Grafičaru, filijali Crvene zvezde.

Rekosmo već da će mladi fudbaler odmah biti priključen najjačem sastavu crno-belih, a biće i uvršten na spisak putnika za pripeme u Antaliji, gde će Partizan boraviti od 25. januara do 8. februara.

U nastavku pogledajte i kako je Bosić driblinzima naterao protivnike da se sudare:

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukodlak

    23. januar 2019 | 20:57

    Ovakvi komentari su neumesni.Decko je uradio pravu stvar ,ako bude marljivo radio,pred njim je blistava karijera. Zelim ti puno uspeha.

  • Mića

    23. januar 2019 | 20:29

    Milko Djurovski,Stojkovic ... sjajnj sportisti bez predrasuda ma sve je u parama j...s ljubav

  • Nesa CZ

    23. januar 2019 | 19:14

    Pustite decu neka igraju fudbal... Verovatno mali navija za Partizan i to je presudilo... Da li je pogresio ili ne saznace on sam. Zvezda sigurno nece biti slabija zbog njega, a da li ce partizan biti jaci, videcemo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA