≫ 

Japan i Katar igraju na Kopa Amerika: Određene grupe, Argentinu čeka težak posao!

Važna vest jeste i ta da se Lionel Mesi vraća u tabor reprezentacije

  • 0

Fudbalske reprezentacije Japana i Katara biće gosti na ovogodišnjem Kopa Amerika koji je na progarmu u Brazilu od 14. juna do 7. jula!

Tom prilikom u četvrtak veče su u Rio de Žaneiru izvučene i grupe, a činjenica je da će Argentina imati dosta teži posao nego domaćin. Doduše, imaće i pomoć Lionela Mesija.

Brazil se nalazi u grupi A u kojoj će se još takmičiti Bolivija, Venecuela i Peru. Argentina je u grupi B sa Paragvajom, Kolumbijom i Katarom, dok je Urugvaj nosilac grupe C u kojoj se nalaze Ekvador, Japan i Čile.

Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane selekcije, kao i dve najbolje trećeplasirane.

''Ulazak'' Japana i Katara na Kopa Amerika nije nikakvo iznenađenje s obzirom na to da COMNEBOL ima samo deset članica. Prvobitna ideja je bila da na takmičenju bude 16 ekipa, ali je u poslednjem trenutku odlučeno da se samo njih 12 bore za trofej.

Sedam utakmica, sedam pobeda. To je učnikak Solskjera na klupi Mančester Junajteda, koji večeras (20.55) gostuje Arsenalu u FA kupu. Kvota na dvojku je 2,65, baš kao i na keca, dok je iks 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Mančester Junajted.

VIDEO: On je najvatreniji fudbalski fan i njegov tim ne sme da izgubi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA