Ne idem sa Marakane dok ne prišijemo treću zvezdicu na grbu i dok ne dam gol za Zvezdu: Vujadin Savić za Telegraf o novom ugovoru!

Kapiten crveno-belih ističe da se potpisivanje ugovora odužilo jer se nisu pogodili termini

  • 15

Vujadin Savić je potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom i to je ozvaničio fotografijom sa jakim citatom.

Pozvali smo kapitena Zvezde da od njega čujemo kako je došlo do produžetka saradnje, zašto se odužilo potpisivanje novog ugovora, kako je odbio ponude i šta su mu glavni ciljevi za ostanak na Marakani.

Pored duple krune, koja bi značila crveno-belima prišivanje treće zvezdice na grbu povodom 30 osvojenih titula prvaka države, Vujadin ističe da svim srcem želi da postigne gol, što još nije imao mogućnost da oseti u Zvezdi.

- Dao sam reč upravi još posle utakmice sa Čukaričkim da ću ostati u klubu i da mogu da odem samo ako ponuda koja mi dođe bude baš dobra, koja se ne može odbiti. Bilo je dobrih ponuda, ali nijedna nije bila baš takva da odem iz kluba.

- Ne bih podneo da odem iz Zvezde, a da ne budem tu kada osvojimo titulu i kada nam se pripiše treća zvezdica na grbu. Želim da ostanem da uzmem duplu krunu, da upišem zvezdicu i da konačno dam gol. Nisam nikada dao gol za Zvezdu na zvaničnim utakmicama, dao sam ga na pripremama, a i protiv Dinama iz Vranja, koji je nepravedno poništen zbog nepostojećeg ofsajda. Želim to da ispravim sada i nadam se da ću uspeti - poručio je Vujadin Savić za Telegraf, koji je objasnio i zašto se toliko dugo čekalo na potpisivanje najavljenog ugovora.

Vujadin Savić u duelu sa Mohamedom Salahom; Foto: Marko Jovanović

- Bio je dogovor da to uradimo odmah kad sam dao obećanje, ali se nije pogodio trenutak da završimo tada papirologiju, pošto sam posle meča odmah išao na odmor s porodicom u Dubai, posle i na Kopaonik i iskoristili smo ovaj period u pauzi između priprema da potpišemo ugovor - objasnio nam je kapiten crveno-belih.

Zvezda već u subotu putuje u Antaliju, gde će obaviti drugi deo zimskih priprema. U Turskoj će crveno-beli boraviti do 9. februara i u tom periodu će odigrati pet prijateljskih utakmica - protiv austrijskog Vakera (27. januar), Austrije (30. januar), Ludogoreca (2. februar), Rabotničkog (5. februar) i Maribora (8. februar).

Pogledajte kako Vujadin Savić vodi navijanje Delija

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA