≫ 

Došao iz Zvezde u Partizan i odmah rekao da je Grobar: Na pitanje "imaš li dokaz", samo je izvadio telefon i pokazao jednu sliku (FOTO) (VIDEO)

Bilo je i pretnji zbog transfera,ali samo putem društvenih mreža - ističe Radivoj Bosić, novi fudbaler crno-belih

  • 52

Na prste jedne ruke se mogu nabrojati fudbaleri koji su u prošlosti prešli iz Crvene zvezde u Partizan i obrnuto, ali samo kada se govori o seniorskom fudbalu.

Zbog činjenice da se radi o dečacima ili golobradim momcima, takvi “izleti” su u mlađim selekcijama gotovo redovna pojava, ali su uglavnom ili daleko ili potpuno nezanimljivi javnosti.

Transfer Radivoja Bosića (19), pak, nije tako inertan, tim pre što se radi o punoletnom momku koji je u Zvezdi važio za jednog od najvećih talenata omladinske škole, a bio je i nadomak potpisivanja profesionalnog ugovora da bi iznenada stigao u tabor večitog rivala.

Radivoj Bosić u dresu Zvezde na večitom derbiju; Foto: MN Press

Splet dobrih okolnosti po crno-bele poklopio se sa željom samog igrača da sreću potraži u drugoj sredini, smatrajući da u kući u kojoj je odrastao drugi imaju prednost, rešen je zahvaljujući agentu Mikiju Steviću. Nekadašnji as Borusije iz Dortmunda doveo je Bosića u Humsku, na oduševljenje svih u klubu, a zatim je usledilo i potpisivanje četvorogodišnjeg profesionalnog ugovora.

Koji dan kasnije Bosić je već zadužio opremu Partizana (dres sa brojem 45), a jutros je dapređem zaodradio i svoj prvi trening sa novim saigračima.

- Hvala Partizanu na ukaznom poverenju i igračima na dobrodošlici, super sam prihvaćen – rekao je Radivoj Bosić na početku predstavljanja medijima.

Otkud prelazak iz Zvezde u Partizan?

- To je današnji sport. Pet godina sam bio u Zvezdi, onda mi se ukazala prilika da pređem u Partizan. Svi koji me znaju, znaju da od malena navijam za Partizan. Posavetovao sam se sa porodicom, imao sam podršku. Nije lako prihvatiti da igrač iz Zvezde pređe u Partizan.

Radivoj Bosić sa tadašnjim sportskim direktorom Blažom Raosavljevićem, na predstavljanju u Zvezdi; Printskrin: Youtube/FKcrvenazvezda

Da li je bilo pretnji?

- Bio je malo veći pritisak. Nije bilo ličnih pretnji samo malo društvene mreže, ali ništa strašno.

Šta možete da donesete Partizanu?

- Teren je merilo mog kvaliteta, neka on sudi.

Smatrate li da ćete u Humskoj dobiti veću priliku nego u Zvezdi?

- Verujem da ću u Partizanu dobiti više prilika, ali neka trener odluči.

Koga poznajete iz aktuelnog tabora crno-belih?

- Znam saigrače iz mlade selekcije, super su me prihvatili. Ni kada sam igrao u Zvezdi, nisam se libio dase družim sa njima. Markovića, Kokira, Pavlovića, Đerleka, pomogli su mi da se prilagodim.

Da li ste pričali sa Vladimirom Stojkovićem, koji je prošao sličan put?

- Nisam još uvek, ali nameravam. Razgovaraćemo sigurno.

Koje su vaše igračke karakteristike?

- Brzina, tehnika, vođenje lopte. No, videćete uostalom i sami...

Šta ste postavili kao cilj za narednu polusezonu?

- Velika mi je želja da debitujem u Partizanu i time bih bio zadovoljan.

Radivoj Bosić između Ivice Ilieva i menadžera Mikija Stevića; Foto: Telegraf

Otkud broj 45 na dresu?

- Uzeo sam broj 45 zbog Aleksandra Mitrovića. Mnogo ga cenim kao igrača!

Imate li neke dokaze da ste “partizanovac” od malena?

- Imam slike u telefonu od malena. Ali u profesionalnom sportu moraju da se kontrolišu emocije. Desilo se da sam otišao u Zvezdu, ali sam se vratio u Partizan.

Fotografija koju je Bosić pokazao novinarima kao dokaz da je Grobar; Foto: Telegraf

Sanjate li o večitom derbiju, šta očekujete kada dođe taj dan?

- San svakog igrača je da budeo deo tog meča, pa i moj. Na meni je daradim, nisam još spreman, ali potrudiću se da ih stignem.

Koga posebno cenite od novih saigrača?

- Saša Ilić je legenda Partizana, mnogo je doneo našem fudbalu.

A od svetskih asova?

- Najviše Kristijana Ronalda – zaključio je Radivoj Bosić koji je otkrio da je na obredu inicijacije u novu ekipu otpevao pesmu “Dođeš mi u san”, od izvođača Peđe Medenice.

>>> Posle male krize, Mančester Siti vratio se na pobednički kolosek, i diše za vrat Liverpulu. Večeras u 21.00 gostuje Njukaslu, a kvota da će slaviti iz dvojke u dvojku je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Njukasl - Mančester Siti.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

(Izveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    29. januar 2019 | 14:42

    Bistar klinac. Video da će u Zvezdi nositi vodu igračima i dohvaćati lopte, ovako će ipak da igra i to kao veliko pojačanje franjevcima.

  • Hahaha

    29. januar 2019 | 16:38

    Ponesi debelu jaknu decko,tamo je debeli minus 😂😂😂😂

  • Kolinda

    29. januar 2019 | 15:31

    Ja verujem da ima sliku iz mlađih dana i u zvezdinom dresu pa gde predje u koji klub on pokazuje da bi se uvukao u b..u Kada je dolazio u zvezdu bio mu je životni san a sada kad je u partizanu isto tako priča, licemerje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA