≫ 

Crveni Bosića za minut, penal Krakovije, očajno drugo poluvreme i novi poraz Partizana u Turskoj!

Prvo poluvreme je zavaralo, Partizan u drugom potpuno bezidejan

  • 16

Fudbaleri Partizana neuspešno su završili i drugi meč na pripremama jer su poraženi od Krakovije 1:0. Posle poraza od Slovana iz Libereca u neubedljivoj partiji, crno-beli nisu uspeli da poprave utisak u Beleku.

Jedini gol za najstraliji poljski klub je dao Karera u drugom poluvremenu sa bele tačke. Partizan je odigrao solidno prvo poluvreme, šansu su dobile i novajlije, ali i neki od crno-belih "klianca". Jedan od njih, Filip Stevanović odigrao je dobrih pola sata, protrčavao je i ubacivao se, a po desnoj strani su korektno funkcionisali Nemanja R. Miletić i Goran Zakarić.

Musa Ndžaj je dobro izdriblao svoje čuvare nekoliko puta na svojoj levoj strani, ali je prilika bilo malo u prvih 45 minuta. Krakovija se pokazala kao nešto bolji protivnik od Slovana iz Libereca, ali je i srpski tim bio agresivniji i bolji.

Već u trećem minutu Stevanović je bio ispred golmana Krakovije, odbranjen mu je šut i lopta se odbila Šćekiću koji iz odlične situacije nije uspeo da postigne gol. Krakovija je odgovorila volejem i stativom Mihala Helika.

Još nekoliko solidnih prilika je viđeno do poluvremena kada je Zakarić šutirao po zemlji pored gola, a igrači poljske ekipe naterali Filipa Kljajića da reaguje posle šuta sa desetak metara iskosa, ali promene rezultata sa početka meča nije bilo.

U prvih 15 minuta nastavka nije bilo mnogo uzbuđenja. Tada je na scenu stupio novi igrač crno-belih Radivoj Bosić koji je za samo minut na terenu dobio crveni karton posle grubog starta nad protivničkim igračem.

On je u meč ušao poprilično motivisan i to mu se možda obilo o glavu. Već u 63. minutu, Krakovija probija kroz sredinu, Slobodan Urošević obara Vdovijaka s leđa i sudija svira penal koji Karera pretvara u gol za 1:0.

Partizan i posle isključenja nije igrao sa fudbalerom manje na terenu jer se na njega vratio Zakarić, ali nije imao ni svoju igru iz prvog poluvremena. Igrači koji su ušli u poluvremenu i drugom delu igr nisu poboljšali stanje na terenu, naprotiv.

Vulićević je pokušavao da nešto promeni centaršutevima, ali je i Krakovija svesno oborila tempo već do 75. minuta, na šta crno-beli nisu uspevali da odgovore. Do kraja su ostali anemični na tuđoj polovini, sa jednim špicem nisu mogli da ozbiljnije zaprete rivalu, Poljaci su zatvorili prilaze golu i pobedili.

VIDEO - Prvi trening Partizana u 2019. godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budak

    31. januar 2019 | 15:41

    Poezija od igre naseg kluba. Ivice budi ponosan na pojacanja. Gledati ovog Nikolica,Scekica,Musu...je uzivanje.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    31. januar 2019 | 15:42

    Ту су негде. И ови би били 9-и да их судије нису извукле у неколико утакмица

  • Grobarcina

    31. januar 2019 | 15:48

    KAKVA UPRAVA TAKVI I IGRACI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA