≫ 

Mirković: Ne znam šta je sudija video kod Bosićevog crvenog, niko nije bio spreman pa smo vratili Zakarića

Sudija video drugačije od mene, Musa dobar, kaže Mirković

  • 9

Trener Partizana Zoran Mirković rekao je posle drugog poraza na pripremama u Beleku da je sve rešeno za 120 sekundi. Njegov tim je imao nekoliko prilika da zatrese mrežu poljske Krakovije, nije uspeo i kažnjen je golom Karere sa penala u 64. minutu. Stevanović i Šćekić su između ostalih imali neke od boljih šansi za Partizan, a neposredno pre gola Krakovije je crveni karton dobio Bosić.

- Dekoncentracija. Kad se nađeš u takvoj stopostotnoj situaciji treba da budeš i "kiler" ali treba da imaš i koncentraciju.

Novi fudbaler Partizana i pojačanje iz Crvene zvezde Radivoj Bosić "pocrveneo je" za samo šezdesetak sekundi na terenu, posle sat vremena igre. Mirković smatra - neopravdano.

- To je sudija tako video, mislim da je više reagovao po zvuku, na današnjoj utakmici je bilo mnogo težih startova od onog koji je napravio Bosić, ali te stvari se dešavaju. Mi nismo imali spremnog igrača u tom momentu i onda smo sačekali povratak Zakarića iz svlačionice - kaže Mirković.

Razloga za zabrinutost tokom meča bilo je i zbog toga što je Aleksandar Šćekić u jednom trenutku završio na zemlji posle žestokom sudara sa igračem Krakovije. Trener crno-belih se u tom trenutku uhvatio za glavu i objašnjava zašto.

- Tako mi je izgledalo. Šćekić je čvrst momak, kad on zakuka onda znači da je nešto ozbiljno. Srećom nije ništa bilo.

Zadovoljan je učinkom mlađih igrača, Šehovića, Stevanovića, Đerleka i drugih. Izneo je i očekivanja pred najozbiljniji ispit, ekipu Šahtjora.

- Velika ekipa sa sjajnim pojedincima i ogromnim budžetom. Međutim, igra se i sa takvim ekipama. Kada je reč o Musi, dosta je bio bolji sad nego protiv Slovana, ali i on je stigao pre deset dana i treba mu malo vremena - napomenuo je strateg crno-belih.

VIDEO - Krakovija povela sa bele tačke golom Karere, Partizan u minusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    31. januar 2019 | 18:19

    Znaci zvezdine sudije sviraju protiv vas i na pripremama!? Stvarno dokle vise to ugnjetavanje i aparthejd prema partizancicu...

  • Delija

    31. januar 2019 | 18:13

    Sad vam nevaljaju ni inostrane sudije. Od sad vodite i Mazica na pripreme.

  • nscz

    31. januar 2019 | 19:23

    Zapretite istupanjem sa priprema. Osteceni ste

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA