Da li je za Zvezdu prelazni rok završen? Klubovi iz ovih zemalja će držati tenziju do kraja!

Mogući su preokreti do početka superligaškog takmičenja

  • 3

Prelazni rok za Crvenu zvezdu je dobrim delom već zatvoren, ali male šanse za preokrete postoje zahvaljujući rokovima u određenim zemljama.

Tradicionalno se 31. januar overava kao kraj prelaznog roka, ponegde je to datum tek za smiraj i dovršavanje pregovora, a u slučaju Crvene zvezde, postoje zemlje i klubovima sa kojima je moguć dogovor u februaru, pre početka superligaškog takmičenja.

Foto: MN Press

Milan Gajić iz Bordoa ima ugovor do leta 2020. godine, nije srećan u klubu i nema adekvatnu minutažu, ali je njegov dolazak moguć samo u opciji raskida ugovora sa Žirondincima, s obzirom da je rok u Francuskoj završen zajedno sa januarom.

Sa druge strane, Mirko Ivanić je igrač na kog se hipotetički može računati čak do 1. marta, s obzirom na nešto duži prelazni rok u Ukrajini, a kod Marka Marina je privremeno zatvorena katarska priča.

U ovoj istočnoj zemlji rok važi do 31. januara, ali je u Saudijskoj Arabiji, koja ima slične platežne moći, situacija drugačija - rok je do 4. februara.

Foto: Tanjug/AP

U SAD će se rok otvoriti tek kada se u Srbiji završi, posle 8. februara. Od 13. februara do 7. maja traje prelazni rok u zemlji kojom hara Zlatan Ibrahimović, a deluje kao pogodna i za igrača Marinove biografije.

I za kraj, izdvaja se još Kina koja je uvek atraktivna destinacija za mnoge igrače koji mogu dobro da naplate fudbalsku reputaciju - rok ovde traje do 28. februara.

Sve prelazne rokove u svim zemljama sveta možete pogledati ovde, a nema sumnje da će navijači Crvene zvezde još malo pričekati kako bi konačno saznali da li će još nekoliko meseci uživati u majstorijama nekadašnjeg nemačkog reprezentativaca.

Foto: Marko Jovanović

On je izrazio želju da ostane na Marakani i dođe do duple krune, ali bi to moglo da postane uslovljeno velikom ponudom i dovođenjem Ivanića, koji bi popunio plejmejkersku poziciju. Jedna ponuda od oko 5 miliona evra je odbijena, na crveno-belima i Marinu je da dođu eventualno i do nove runde pregovora kako bi se njegov status u klubu učvrstio.

Takođe, El Fardu Ben spada u red igrača koji mogu dobiti nepristojnu ponudu poput Marina, dok se na radaru nekih od spomenutih zemalja može naći i Lorenco Ebisilio.

VIDEO - Zvezda odbila arapske milione za Marka Marina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    1. februar 2019 | 20:43

    Jao nije valjda....Treba nam jos minimum dvadesetak da bih ih imali 150 na platnom spisku.Miloje ih polovinu nije ni video..

  • AHAB

    3. februar 2019 | 02:21

    ALO, BRE....NE DAJTE MARINA, JEL STE NORMALNI....

  • Siniša

    2. februar 2019 | 14:01

    Ivanić je pravi izbor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA