≫ 

Ivanić bliži Zvezdi nego ikad, ostanak Marina zavisi upravo od tog transfera! Da li Zvezda sprema "bombu" za kraj prelaznog roka?

Sportski direktor crveno-belih najavio zanimljiv finiš prelaznog roka na "Marakani"

  • 25

Zvezda je završila veliki deo posla u prelaznom roku, ali ono najvažnije možda tek sledi. 

Ukazuju na to i reči sportskog direktora Mitra Mrkele koji nije isključio da u poslednjim danima prelaznog roka neko od nosilaca igre ode za unosnijim angažmanom, a biće i alternativa ako dođe do takvog scenarija.

Mrkela je na ove teme razgovarao sa izveštačima srpskih medija u Beleku na pripremama Zvezde.

- Rekao sam i ranije da je prioritet u prelaznom roku da smanjimo igrački kadar, i mislim da smo u tome uspeli u velikoj meri. Doveli smo one igrače koji su nam bili potrebni, koje smo pratili duže vreme, poput Milunovića, koga nismo uspeli ranije da dovedemo, a doveli smo i dvojicu najboljih igrača iz naše lige Vukanovića i Vulića - rekao je Mrkela.

O odlascima je bio "zakopčan" Mrkela, deluje, prema njegovim rečima, da lako može biti promena i na tom planu.

- Ne bih pričao konkretno o imenima, ali činjenica je da imamo usmene dogovore sa nekim igračima u slučaju da dođu neke nepristojne ponude da ti igrači mogu da idu.

Konkretno, takav dogovor postoji sa Markom Marinom, koji je i sam rekao da je stigla ponuda od Arapa.

- Poznato je to, Marko je to i izjavio u štampi, ima takav dogovor sa klubom, a u slučaju takve ponude to će se desiti. Mada mi radimo na tome da Mirko ostane.

Na pitanje da li je i Ben u toj grupi igrača, sportski direktor Zvezde je rekao:

- Otom-potom, rekao sam jedno ime, u svakom slučaju i Marin i Ben su igrači za koje želimo da ostanu. Ipak, tržište diktira uslove, pa ćemo da vidimo šta će se desiti.

Za Zvezdu nije gotova priča sa Mirkom Ivanićem, klub i dalje uveliko radi na njegovom transferu.

- Nije tajna da nam je želja već duži period, u ovom trenutku postoji veća zainteresovanost svih strana da dođe u Zvezdu, nego što je bila. Šta će se desiti do kraja prelaznog roka, videćemo.

Mrkela je ostao zagonetan na pitanje da li je dolazak Ivanića uslovljen odlaskom Marina.

- I jeste i nije - rekao je.

Ivanić u dresu BATE Borisova na utakmici protiv Zvezde u Ligi Evrope Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Jedna od želja je i Milan Gajić.

- Gajić je naša želja već duži vremenski period i ako se ukaže prilika mi ćemo ga dovesti.

Mrkela je uzgred pohvalio kvalitete pojačanja iz Trnave Erika Jirke za koga kaže da je u pitanju igrač "kakvog nije bilo na ovim prostorima", uzimajući u obzir njegove trkačke i fizičke kvalitete.

Neizvesnost je i dalje prisutna u vezi sa produžetkom ugovora Milana Borjana. Prvi deo razgovora na tu temu Mrkela je obavio u Turskoj, a nastavak sledi u Beogradu.

- Nismo pričali sa Borjanom, razgovaraćemo u Beogradu. Doduše, ja sam obavio jedan razgovor sa njim ovde, nastavićemo to u Beogradu. Voljan je da ostane

(Izveštač Telegrafa iz Turske, Bojan Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dis

    2. februar 2019 | 13:50

    Kakav bre Ivanic ovaj Marin je izmislio fudbal za njega .Ivanic je prosecan igrac .

  • NeNeNe Nikako

    2. februar 2019 | 12:28

    Toliko dugo smo cekali Marka da dodje,i sad posle 6.meseci ga prodajete. Sad smo finansijski stabilni, razmisljajte o sl.kvalifikacijama. Novi ugovor za Marka,kapitenska traka i dovedite Ivanica. Za ovu ideju imate podrsku od svakog Zvezdasa.

  • Jaaa

    2. februar 2019 | 13:13

    Alo BRE!!!!Ne menjajte ako Boga znate Marina za tog Ivanica koji nikada ali nikada nije imao želju da obuce nas sveti dres!!!Ne radite to!Kakav bre Ivanic pored Marina pa to nije za uporedjivanje uopšte !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA