≫ 

Crveno-beli na pragu 2 bombe: Zvezda se dogovorila sa Gajićem, još korak je deli i od Ivanića!

Dugo se na ovo čekalo na Marakani

  • 32

Mirko Ivanić i Milan Gajić zaista su na pragu Crvene zvezde - za sada je preostalo da završni korak preduzmu klubovi, Bordo i BATE Borisov.

Crvena zvezda već dugo na radaru ima Gajića i Ivanića, u klubu su viđeni kao idealna dugoročna rešenja za Evropu, ali i kao odličan potencijal za dalje profitiranje, s obzirom na činjenicu da je Ivanić reprezentativac Crne Gore, a Gajić bi mogao da dođe i do A tima Srbije, s obzirom na problematičnost pozicije desnog beka.

Nije tajna da je Zvezda u poslednje vreme bila odlična odskočna daska za reprezentaciju, Nenadu Krstičiću je uspelo da se izbori za poziv, Radonjić i Rodić su bili na Mundijalu, pa i Gajić može imati lep motiv da se vrati u srpski fudbal.

Sama situacija u Bordou mu nije sjajna i na pragu je raskida ugovora, a već se radi užurbano kako bi se sve završilo što pre, do 8. februara, kada se u Srbiji završava prelazni rok.

Takođe, dolazak ova dva igrača ne vodi nužno prodaji Marka Marina ili Milana Rodića, koji su standardni igrači u ekipi, a priču o Gajiću potvrdio je i Lekip, sa tvrdnjom da je 90 posto dogovora već ostvareno i da igrač dolazi na 3 i po sezone.

Gajić će uz raskid ipak doneti novac Bordou, jer će klub utanačiti deo procenata od dalje prodaje. To je preostala stavka dogovora, a Gajić je imao ugovor do juna 2020.

Zvezdan Terzić o tome kako je nagovorio Borjana da ostane u Zvezdi

(Od izveštača iz Antalije - B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA