Voždovac doveo vezistu Vojvodine: Mnogi ga pamte po onom golu koji je dao Zvezdi (VIDEO)

Zmajevi u nastavku šampionata jači za Lazara Arsića

  • 1

Nakon što se pre samo dva dana ekipi na pripremama u Antaliji pridružio Dragoljub Srnić, koji je već u prvoj utakmici pokazao da će biti ozbiljno pojačanje, Voždovac je završio i transfer nekadašnjeg veziste Radničkog iz Niša i Vojvodine Lazara Arsića.

Arsić je potpisao ugovor sa Zmajevima na 18 meseci i trebalo bi u nedelju da se priključi pripremama.

Direktor Voždovca Goran Grkinić zadovoljan je novim pojačanjem i ističe da je Arsić angažovan na veliku želju šefa stručnog štaba.

- Kao sportski direktor tu sam da se ispuni vizija Šefa stručnog štaba o tome kako tim treba da izgleda, i drago mi je da smo nakon Srnića angažovali i Arsića jer su obojica bili velika želja šefa Aničića. Tim polako dobija završnu strukturu i napad na plej of ostaje imperativ i glavni cilj u nastavku sezone. Sve ovo dobija još više na težini kada znamo da je Lazar imao ponude od dosta inostranih i domaćih klubova, ali se ipak odlučio da dođe u Voždovac jer je prepoznao našu viziju, i zbog toga sam posebno srećan - jasan je Grkinić.

Novi Zmaj ne krije zadovoljstvo dolaskom u „na krov“ i ističe da je igranje za Voždovac bila njegova velika želja.

Arsić na promociji u Voždovcu Foto: fkvoždovac

- Presrećan sam što smo se dogovorili u vezi mog dolaska u klub. Pregovori nisu dugo trajali, moja je velika želja bila da zaigram u Voždovcu. Svi dobro znamo da je klub jako dobro organizovan i to je bila jedna od prelomnih tačaka pri odabiru nove sredine. Voždovac je klub za visoke domete i plasman u plej of nam je svima imperativ. Poznajem dosta igrača iz tima, tako da mislim da će period prilagođavanja biti jako kratak i jedva čekam da zaigram u nastavku sezone - jasan je bio Arsić.

Arsić je peto pojačanje Zmajeva ove zime, a pre njega u Voždovac su tokom zimskog prelaznog roka pristigli iskusni Predrag Sikimić i Dušan Matović, kao i Dragoljub Srnić i Strahinja Bošnjak.

Inače, javnost u Srbiji ga zna po odličnom šutu, ako i onom golu koji je u maju 2018. dao Crvenoj zvezdi u dresu Vojvodine.

Taj gol možete videti od 0.17 u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA