≫ 

Vranješ postao božanstvo u Grčkoj: Neverovatno šta su navijači AEK-a uradili, čim su ga dočekali posle skandala sa Karleušom (VIDEO)

Navijači AEK-a slavili su dolazak reprezentativca BiH na derbi grčkog prvenstva protiv PAOK-a

  • 3

Ognjen Vranješ se posle skandala koji je izbio zbog navodne seks afere sa Jelenom Karleušom polako vraća u normalu.

Nakon što ga je Anderleht kaznio zbog svega što radi van terena i na taj način kalja ime kluba i razvlači ga u tabloidima, Vranješ je odlučio da poseti svoj bivši klub AEK, gde su ga navijači dočekali kao boga!

Vranješ je imao najavljenu posetu Atini, gde je gledao derbi meč AEK-a i PAOK-a, a bio je i počasni gost vođa navijača, te je duel ispratio sa tribine na kojoj je navijačka grupa AEK-a, Original 21.

Koliko je Vranješ bio u dobrim odnosima sa vođama navijača AEK-a, govori i podatak da je u vreme kada je u javnosti isplivao skandal sa Karleušom, jedino njegovo oglašavanje bilo odavanje počasti preminulom vođi navijača Aleksu.

Navijači AEK-a upriličili su veliku čast Vranješu, pa je u jednom momentu on vodio navijanje na derbiju.

Ali to nije bilo sve, već su mu u transu skandirali ime i prezime: Cela tribina je podrthavala dok je iz "kopa" najvatrenijih pristalica odjekivalo "Ognjen Vranješ".

Inače, u Belgiji je procurila informacija da je Vranješ u finišu prelaznog roka odbio transfer u rumunsku Krajovu, i da želi da nastavi karijeru u Anderlehtu, iako je prebačen u B tim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    5. februar 2019 | 12:26

    Odbio,odbio nadao se ponudi iz Grcke,koja btw dosada nije stigla.A sad ga Anderlecht ladno moze otpustiti,jer nikakve koristi za ovo vrijeme nisu od njega imali,samo skandale i probleme.

  • Bata

    5. februar 2019 | 13:24

    Nije ni cudo sto Grcka propada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA