Teško mi je kad mi kažu, Grof je izgubio nameštenu titulu: Bivši trener Zvezde tvrdi da je Partizan spinovao i stvorio nesportsku atmosferu

Kako su crveno-beli "pukli"

  • 22

Trener Krila Sovjetov Miodrag Božović prisetio se svog boravka u Crvenoj zvezdi i svega što se dešavalo pre dve godine. Zvezda je tada bila prva pred plej-of, pa onda porazima od Partizana (3:1) i Voždovca (3:2) ostala bez titule, koja je pripala crno-belima.

- Od Partizana je stvoren neverovatan pritisak da nam je titula nameštena, ne zaboravljaju se te nekorektne izjave sa njihove strane. Kroz spinovanje u medijima napravili su negativnu atmosferu i na kraju nismo izdržali.

Utakmica sa Voždovcem će me boleti dok sam živ, tu je bilo svačega. Teško mi je bilo da slušam po Beogradu priče: Grof je izgubio nameštenu titulu. Velika sramota tih ljudi - rekao je Božović za Žurnal.

"Grof" je u Antaliji na pripremama gde se Krila Sovjetov spremaju za nastavak borbe za opstanak u ruskoj Premijer ligi. U Samaru je Božović stigao jesenas na poziv svog direktora iz Rostova Saše Šikunova. Krila Sovjetov će tokom priprema igrati i sa Partizanom.

- Bolje protiv Partizana. Zvezda je moj klub pa bi bila sada čudna i prijateljska utakmica - dodao je Božović koga i dalje bole porazi od Kairata i Ludogoreca pa još uvek ne može ni u kafani da čuje pesmu "Pukni zoro".

Zbog igranja Zvezde u Ligi šampiona mu je "srce puno" i nada se da će crveno-beli i ovog leta uspeti da izbore plasman u elitu.

VIDEO - Bivši treneri Zvezde se dohvatili mikrofona i gitare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. februar 2019 | 10:55

    Pa partizan namestao za vreme Toleta sve sto se moze namestiti, pa kad nije vise mogao da namesta bavili se svim mogucim prljavim radnjama da bi opet nesto osvojili, sto rade i danas danju i ako znaju da im je ekipa realno 5 tim u ligi. Ali su mali i imaju komplekse, to je sve normalno 😉

  • Delija al objektivni

    6. februar 2019 | 11:03

    Aloooo "treneru" o čemu ti mlatiš,pa Marko te u 4 derbija rastavio od života??? Pa zar te posle svega toga ne bi bilo sramota da si uzeo titulu??? U ćošak i tišina.

  • Nik Sloter

    6. februar 2019 | 10:31

    Kakvi napadi na Partizan sa svih strana a ove nase kukavice cute dok se kona bahati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA