≫ 

Vuletić brutalno odgovorio Grofu, dok je utakmica još u toku: Lažni car Šćepan Mali Božović je propustio priliku da ćuti!

Tenizije su podignute i dok crno-beli igraju prijateljski meč protiv Krila Sovjetov, koji sa klupe predvodi bivši trener Zvezde

  • 39

Neposredno, a u susret prijateljskom meču izmedju Krila Sovjetiv, na čijoj klupi je nekadašnji trener Crvene zvezde Miodrag Božović, i Partizana, mediji su podsetili popularnog Grofa na dešavanja iz 2017. godine, kada su crno-beli su foto-finišu osvojili titulu, pa i duplu krunu.

Crnogorski stručnjak je istakao da ga je zabolelo što se u javnosti stvorila slika da je izgubio "nemeštenu titulu", a da je to stiglo iz medijske kuhinje kluba iz Humske, kome je on, kako je rekao, doneo milione, kupujući Lomića, Škuletića, Lazovića.

Te reči nisu prošle neopaženo u Partizanu, pa je usledio odgovor potpredsednika Vladimira Vuletića, koji je istakao da je Božović propustio dobru priliku da ćuti, nazivajući ga, baš kao i te 2017. Lažni car Šćepan Mali Božović.

Miodrag Božović; Foto: MN Press

- Čudno je kako neki Zvezdini iznureni pečalbari redovno propuste dobru priliku da ne pomenu FK Partizan. Tako se danas, vajkajući se, oglasio najveći Partizanov prijatelj, Lažni car Sćepan Mali Božović govoreći kako je “svega tu bilo”, što je prethodilo Partizanovoj duploj kruni iz 2017. godine.

Čelnik crno-belih ne spori neke Božovićeve insinuacije, ali ih pripisuje samo večitom rivalu, nikako Partizanu.

- Tačno. Bilo je svega. I pokušaja da se ospori pravo tadašnjem treneru Partizana, Marku Nikoliću, da vodi utakmice i kažnjavanja IGRAČA Marka Nikolića od strane Disciplinske komisije FSS u čijem su radu ucestvovala i lica u belodanom sukobu interesa. Međutim, kako to obično biva, Balašević veli, “neko to od gore vidi sve” pa su “sve videle oči sudbine”.

Vuletić je na kraju u svom stilu zaključio:

Vladimir Vuletić; Foto: MN Press

- Razumejući njegovu bol ali ne shvatajući zašto je propustio priliku da ostane gospodar neizgovorene a ne rob izgovorene reči, Mikine reči dovoljno govore o stepenu pečalbarske tuge:

- Izmešaš rotkve i romboide. Izmešaš note i piramide. Izmešaš leptire i gradove. I sportove i ručne radove. I tropsko bilje. I stare Grke. I lepo - ne znas sta ćes od muke  - citirao je Vuletić poznate stihove.

VIDEO: Vuletić: Je l' se ti drogiraš, sine, je l' tebi dobro?

(Iizveštač Telegrafa iz Antalije, Zoran Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    6. februar 2019 | 15:57

    A tebe danas bol ubija debeljuco.Zagrli Pantica i placi🤣🤣🤣🤣

  • Boki

    6. februar 2019 | 17:29

    Mene sramota da je ovo profesor i da on obrazuje mlade ljude...moralni mediokritet,pajac

  • dorćol

    6. februar 2019 | 16:42

    Šta je ovom čoveku? Zašto čovek, koji nikada nije potrčao za loptom, unosi zlu krv medju klubovima i medju navijačima u ionako napetom vremenu? I vi iz medija ne bi trebali da prenosite izjave ovog Vuletića. Ko je uopšte on? Otkuda on u tom fudbalskom klubu...?Posle kada se nešto desi, biće kuku lele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA