≫ 

Bomba na pomolu, Inter pregovara sa Murinjom! Portugalac se vraća na mesto najvećeg supeha?

Većina italijanskih medija prenela je vest o susretu sportskog direktora kluba Bepea Marote i trenutno nezaposlenog Murinja

  • 1

Priča se priča...

Žoze Murinjo, koji je ne tako davno stavio tačku na svoj neslavan boravak u Mančester junajtedu mogao bi brže nego što je iko mislio da pronađe novi angažman, i to kakav - u klubu sa kojim se popeo na vrh evrope, Inter.

Većina italijanskih medija je prenela da će se Murinjo u četvrtak sastati sa sportskim direktorom "neroazura" Bepeom Marotom, ne navode se razlozi susreta, mada je mnogima jasno da je u pitanju "opipavanje pulsa" za mogući angažman.

Lućano Spaleti polako gubi povernje kod uprave zbog niza loših rezultata, zbog čega je Inter posustao, iako je i dalje siguran na trećem mestu, međutim igra je ono što je problem za klub i navijače, pa se razmišlja o promeni trenera.

Ukoliko se Murinjo zaista vrati, biće to njegov drugi mandat u klubu sa kojim je 2010. godine osvojio sve što se može osvojiti i ostao od tada miljenik navijača: Ligu šampiona, Seriju A i Kup Italije.

Nema sumnje da bi ga navijači oberučke prihvatili, zna se vrlo dobro koliko je i Murinjo vezan za klub iz Milana, pa je sasvim realno očekivati da se ovih dana priprema veliki povratak Posebnog na "Meacu".

VIDEO: Murinju se zbog ovoga smeje ceo svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joshua

    7. februar 2019 | 09:03

    Taman se bore za mesto u "Ligi sampiona", kad im Jože dodje, "Liga evrope" ne mora da brine za njih 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA